Yılbaşında “Tadım” Tadında Karaoke Fizy’de!

Alışveriş Alışveriş Yılbaşında “Tadım” Tadında Karaoke Fizy’de!

Tarihler: 26 Aralık 2011 Pazartesi ~ 03 Ocak 2012 Salı

Firma: Tadım

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2011 ~ Oca 3, 2012

Yılbaşı kutlamalarında ev partilerinin keyfi ve eğlencesi bir başkadır diyenler, Tadım’ın yeni yıla özel Fizy Karaoke uygulamasıyla bu yıl daha da çok eğlenecekler.

Yılbaşında, kalabalıklardan uzak evde sevdiklerinizle keyifli bir geceye hazır mısınız?

Japonya’dan tüm dünyaya yayılan bir eğlence türü olan karaoke, yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla eğlenmek isteyenler için ideal bir seçenek… Tadım’ın yeni yıla özel Fizy Karaoke uygulamasına erişmek ise çok kolay!

26 Aralık - 03 Ocak tarihleri arasında internete bağlanabildiğiniz her yerden Fizy’ye girerek karaoke yapabilirsiniz! İster arkadaşlarınızın evinde eğlenceli bir partide, ister ailenizle birlikte keyifli bir yılbaşı sohbetinde… Tadım’ın Fizy Karaoke uygulamasıyla kendinizi her an, her yerde en sevdiğiniz şarkıları söyleyip eğlenirken bulacaksınız…

Tek yapmanız gereken http://fizy.com/ sayfasına girerek “Tadım by karaoke” başlığı altında istediğiniz şarkıyı seçmek, ekranda görülen şarkı sözlerini, renk değişimine göre takip ederek müziğin ritmine ayak uydurmak ve Tadım Tadında Şarkılar ile yeni yılı karşılamak…

Siz de karaokenin çetin cevizleri olarak; fıstık gibi bir yılbaşı gecesinde Tadım Tadında Şarkılar ile eğlencenize eğlence katmak istiyorsanız, http://fizy.com/ sayfasını ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT