Yılbaşının En Keyifli Kadehlerinde Nicolas Feuillatte Olacak

Alışveriş Alışveriş Yılbaşının En Keyifli Kadehlerinde Nicolas Feuillatte Olacak

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Nicolas Feuillatte

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2011 ~ Ara 31, 2011

Nicolas Feuillatte OneFour şampanyalar partilerde hemen göze çarpan trendy şişe tasarımları ile sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye!

Yeni yıl kutlamalarının en özel eşlikçisi olan şampanya aynı zamanda her türlü yiyecekle de mükemmel uyum sağlıyor. Kabuklular, balıklar, acılı, soslu, tuzlu yemekler, tavuk, kaz, sushi ve az şekerli tatlılar… Hepsi de şampanyaya uyumlu bir birliktelik sergiliyor.

Yeni yılı, keyif ve eğlence saçan şampanyalar eşliğinde kutlamaya ne dersiniz? Bunun için, Nicolas Feuillatte şampanyalarını tercih edebilirsiniz. Nicolas Feuillatte Brut Reserva Particulare Rose, Fransa’nın en çok satılan şampanyalarından biri. Nicolas Feuillatte OneFour şampanyalar ise renkli şişeleriyle sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye! Rose ve brut alternatifleri bulunan bu şampanyalar 20cl.’lik mavi ve pembe şişelerde eğlenceye göz kırpıyor. Mania Gurme’nin özel Nicolas Feuillatte şampanyaları, aralık ayı boyunca Yılbaşı fiyatları ile satışa sunuluyor.

Aralık Fiyatları
Nicolas Feuillatte Brut 169 TL
Nicolas Feuillatte Rosé 189 TL
Nicolas Feuillatte one four Brut 45 TL
Nicolas Feuillatte one four Rose 45 TL

Yeni yıl kutlamaları, Sevgililer Günü, evlilik yıldönümleri, doğum günleri, düğünler, mezuniyetler ve benzeri kutlamalara eşlik eden birbirinden leziz köpüklüler ve şampanyalar zengin çeşitleriyle Mania Gurme’de sevenlerini bekliyor.

Kutlamaların özel içeceği şampanya
Şampanya her şeyden önce kutlamaların resmi içeceği olarak görülür. Şampanya severler her fırsatta kutlayacak bir şey bulacaklardır. Aperatif olarak tüketilebileceği gibi örneğin, güzel bir yemek de şampanya ile kutlanmaya değer bir olaydır. Şampanya, kırmızı et ve tatlılar dışında pek çok yiyecekle iyi gider. Şampanya nasıl tüketilir?
Şampanya, sadece Fransa’nın kuzeydoğusunda Champagne bölgesinde üretilen şaraplara verilen bir ad. Yapımı son derece meşakkatli olan bu benzersiz içecek sadece Chardonnay, Pinot Noir ve Pinot Meunier üzümlerinden üretiliyor. Asiditesi güçlü ama içimi yumuşak olan şampanya yağ ve baharatı temizliyor. Aynı zamanda gövdeli ve kompleks bir köpüklü şarap olduğu için, hem zarif hem de güçlü lezzeti olan yemeklere uyum gösteriyor. Şarap uzmanları şampanyayı neredeyse her türlü yemek ile eşleştiriyor.

Kabuklular
Kabuklu deniz mahsullerinden istiridye ile şampanya içilmesi tam bir klasiktir. Deniz tarağı, istakoz, jumbo karides, yengeç gibi kabuklular da şampanyanın yakın dostlarıdır. Deniz mahsullü ’tartarlar, carpacciolar veya ceviche’ler de şampanyaya çok yakışır.

Tüm balıklar
Bütün balıklarla birlikte şampanya tüketebilirsiniz. Levrek, çipura gibi hafif balıklara zarif, çiçeksi ve narin aromalar katar. Fener, lüfer gibi daha aromatik ve yağlı balıkları aroma olarak dengeler. Ayrıca kalkan, kılıç gibi gövde olarak etli balıklarla da iyi uyum sağlar. Izgara, haşlanmış, güveçte ve çiğ, tuz kabuğunda hazırlanmış balıklarla şampanya gayet iyi gider.

Acılı yemekler
Yüksek asiditesi olan şampanyalar, hafif acılı yemeklerle iyi gider, çünkü limon tadı ağzı temizler ve bu şekilde nötr bir hale getirir.

Tavuk, kaz
Şampanya gövdeli bir içecek olduğu için beyaz etlerle de iyi gider. Tavuğun yanı sıra ‘Noel kazı’ ile de son derece uyumludur. Soslu beyaz etler ve soslu yemeklerle de eşleştirilebilir. Soslu yemekleri beyaz şaraplarla eşleştirmek kolay değildir; ancak şampanya gövdesi ve gücünden dolayı soslarla da kolayca anlaşır.

Tuz kabuğunda pişmiş ürünler, aperatifler, sushi
Yine, asiditesinden dolayı, tuzlu ürünler ile çok iyi uyum sağlıyor, aperatif ürünleri, tuz kabuğunda pişmiş olan yemekler, sushi gibi soya soslu ürünler çok iyi gider.

Az şekerli tatlılar
Tatlılar söz konusu olduğunda şampanya, fazla seker içermeyen yemeklerle iyi gider. Şeker fazla ise, şampanyanın asiditesi rahatsız edebilir. Taze meyveli tartlar, milföy gibi pastanelikler ve genellikle hamurlu fazla şekerli olmayan tatlılar şampanyaya çok yakışır.

Mania Gurme ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için: Telefon: 0212 296 33 50





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT