Yıldızlar Sınıfı

Alışveriş Alışveriş Yıldızlar Sınıfı

Tarihler: 16 Aralık 2003 Salı ~ 16 Aralık 2003 Salı

Firma: Mydonose Showland

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı, Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0216 454 15 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2003 ~ Ara 16, 2003
Türkiye’nin yıldızları yine bir arada “Yıldızlar Sınıfı Yıl Sonu Gösterisi –2003” Gecesi
Yılda iki kez yaptığı büyük etkinlikle toplumda eğitime yönelik duyarlılığı artırmayı ve faaliyetlerini tanıtmayı amaçlayan Eğitim Gönüllüleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Aralık ayında bir gece düzenliyor.
16 Aralık 2003 akşamı Mydonose’de düzenlenecek “Yıldızlar Sınıfı Yıl Sonu Gösterisi-2003” Türkiye’nin yıldızlarının eğitim için bir kez daha bir araya geleceği bir gece olacak. Geceye katılacak sanatçılarımız, iş adamlarımız ve spor camiasının önde gelen kişileri kendi alanlarındaki katılımlarıyla kamuoyuna eğitime destek çağrısı yapacaklar.
Çocukluğumuzun “müsamere” heyecanını taşıyan bu gecede, sanatçı performanslarının yanı sıra, gece için üretilecek özel mizansenler ve Hürrem Sultan’ın da gösterisinden bazı bölümler yer alacak.
Geceye katılacak sanatçılar: Seda Sayan, Nükhet Duru, Zara, Hamdi Alkan, Levent Yüksel, Yavuz Bingöl, Ata Demirer, MFÖ, Levent Kırca-Oya Başar, Levent Yüksel, Kenan Doğulu, Emrah, Özcan Deniz ve Cem Yılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT