Yüksek performanslı, son teknolojiye sahip, üstelik çok ekonomik; IKCO SAMAND LX…

Alışveriş Alışveriş Yüksek performanslı, son teknolojiye sahip, üstelik çok ekonomik; IKCO SAMAND LX…

Tarihler: 23 Şubat 2009 Pazartesi ~ 26 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Ikco - Samand

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2009 ~ Şub 26, 2009
Yüksek performanslı, son teknolojiye sahip, üstelik çok ekonomik; IKCO SAMAND LX…
İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz ortamında araç sahibi olmak isteyen ve araç kullanımında tasarrufa önem verenler için tek seçenek IKCO SAMAND LX, Türkiye otomotiv pazarına kısa süre önce giriş yapmasına rağmen oldukça ilgi görüyor… M.Y.S. Otomotiv distribütörlüğündeki IKCO markasının en çok satılan aracı SAMAND LX’in önemli özelliği kendi segmentindeki araçlar ile kıyaslandığında daha donanımlı ve ekonomik olması …

M.Y.S. Otomotiv’in Türkiye pazarı ile tanıştırdığı Dünya lideri IKCO, ülkedeki kriz ortamında araç satın almak isteyenlere iddialı, uygun fiyatlı ve kaliteli teknik donanıma sahip SAMAND LX’i sunuyor. Pazara girdiği tarihten bu yana 2000 adete yakın satışı gerçekleşen markanın Türkiye Distribütörü M.Y.S. Otomotiv yetkilileri tüketicilerinin taleplerine cevap verebilmek için uygun fiyatlar ve konforu bir arada sunduklarını belirtiyor…

SAMAND LX’in performansı, konforu ve fiyatında Türkiye pazarında, kendi segmentinde başka bir araç bulunmadığını ısrarla vurgulayan M.Y.S. Otomotiv, kısa süre içerisinde 40’ı aşkın servis ve 25’in üzerinde bayiye sahip olarak ağını hızla genişletiyor… Peugeot, Mercedes gibi dünyaca kabul görmüş markalara üretim yapan IKCO, Türkiye’de satılacak tüm modellerinde Peugeot motoru kullanıyor.

Üstün teknolojili ‘SAMAND’da yok yok!
Uygun fiyat ve konfora sahip SAMAND LX araçlarda 1.600 cc 110 hp Peugeot motoru, Airbag, ABS, klima, elektrikli koltuklar, yol bilgisayarı, CD-MP3 player, arka park sensörü, alarm, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli cam ve aynalar, ısıtmalı yan aynalar, çelik jant ve sis farları standart olarak bulunuyor.
Fiyatı: 23.490 YTL
www.mysotomotiv.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT