Yürüyüş Zamanı!

Alışveriş Alışveriş Yürüyüş Zamanı!

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 25 Nisan 2006 Salı

Firma: Flo Mağazaları

Adres: Flo Metrocity, Metrocity Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Telefon: (0212) 344 01 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 25, 2006
YÜRÜYÜŞ ZAMANI!..

FLO AYAKKABI ALIŞVERİŞ MERKEZİ, SPOR KOLEKSİYONU İLE SPORA VE MACERAYA DAVET EDİYOR.. FLO’DA AYAKKABI VE BOTLARDA ESKİTİLMİŞ GÖRÜNÜM, CANLI RENKLER VE AYKIRI TASARIMLAR DİKKAT ÇEKİYOR.

Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi, tracking, koşu, tırmanış ve doğa gezileri için seçkin markaların özel ayakkabı ve bot koleksiyonlarını bir arada sunuyor.. Yellow Cap, Dockers, Nike, Puma, Skechers, Kinetix, Panama Jack, Fluchos v.b. onlarca ithal markanın koleksiyonlarının yer aldığı Flo’larda, doğa sporları, koşu ve yürüyüş için sağlıklı ve rahat seçenekler bulunuyor.

Eskitilmiş görünüm, çift renkli modeller, canlı renkler ve çizgi dışı tasarımlar spor modasına yön veriyor. Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi’nin Tracking botları ve casual modellerinde şeritler, çift renk kombinasyonları ve farklı taban tasarımları dikkat çekiyor. Rahat, esnek malzemeden yapılmış tabanlar sezonun modasını yansıtıyor. Eskitme deri Flo koleksiyonunda çizgi dışı bir modanın öncülüğünü yaparken, dikişlerle süslenmiş ayakkabılar da farklı şeyler arayanlara hitap ediyor.. Flo’da, bu kış rahatlık moda..
www.flo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT