Yüzde 40’e varan indirimlerle GeBe şıklığı

Alışveriş Alışveriş Yüzde 40’e varan indirimlerle GeBe şıklığı

Tarihler: 03 Mart 2008 Pazartesi ~ 07 Mart 2008 Cuma

Firma: GeBe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2008 ~ Mar 7, 2008
Yüzde 40’e varan indirimlerle GeBe şıklığı
Yeni yılın bu ilk günlerinde GeBe’nin hamile bayanlara harika bir sürprizi var. GeBe’nin sonbahar – kış koleksiyonunda yüzde 40’a varan indirimler, bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan anne adaylarını bekliyor. Siz de GeBe şıklığını ve zarifliğini yaşamak istiyorsanız GeBe mağazalarını davetlisiniz.

2008’in ilk günlerini yaşadığımız bu dönemde kış, soğuk yüzünü iyiden iyiye hissettiriyor. Siz de dışarı çıkarken üşümemek için giyiminize her zamankinden daha çok dikkat ediyorsunuz doğal olarak. Hamile giyiminin öncü markası GeBe’nin, bu soğuk günlerde içinizi ısatacak bir sürprizi var. Bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan anne adayları, GeBe’nin sonbahar – kış koleksiyonundaki birbirinden şık kıyafetlere yüzde 40’a varan indirimlerle sahip olabiliyorlar.

GeBe’nin mutluluk ışıltısı saçan sonbahar - kış koleksiyonunda birbirinden şık kıyafetler bulunuyor. Üstelik hepsi de dünyada hamile modasına yön veren tasarımcıların imzasını taşıyan, pratik kullanım için özel olarak tasarlanmış birbirinden şık giysiler. Pantolon ve tuniklerin yanı sıra jean ve cargo’lar kolekesiyonun öne çıkan tasarımları arasında yer alıyor. Öte yandan GeBe’nin yeni esprili tişörtleriyle minik bebeğinizi beklerken yaşadığınız neşe ve mutluluğu giysilerinizden çevrenize yansıtabilirsiniz.

GeBe’nin sonbahar-kış koleksiyonundaki modellerde yer alan desenli ve düz kumaşlar mevsimin kendine özgü, benzersiz renklerini yansıtıyor. Yanık turuncu, gülkurusu, kokonat kahvesi gibi sıcak tonlardan, mavinin göz alıcı tonlarına doğru akan geniş bir renk skalasına yer veriliyor GeBe’nin yeni sezon koleksiyonunda. Likra içeren 1. sınıf kumaşların kullanıldığı GeBe giysileri, anne adaylarının tam da ihtiyacı olan konfor ve hareket özgürlüğünü beraberinde getiriyor. Online alışveriş yapmak ve bulunduğunuz yere en yakın GeBe mağazasını öğrenmek için www.gebe.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT