ZEN Diamond’ın ‘Ayın Şansı’ Köşelerine Heyecanlı Yolculuk

Alışveriş Alışveriş ZEN Diamond’ın ‘Ayın Şansı’ Köşelerine Heyecanlı Yolculuk

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 14 Aralık 2008 Pazar

Firma: ZEN Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 14, 2008
ZEN Diamond’ın ‘Ayın Şansı’ Köşelerine Heyecanlı Yolculuk
ZEN Diamond, pırlanta tutkunlarına, her mağazasında farklı 10 mücevherin yer aldığı ‘Ayın Şansı’ köşelerini takip ederek yapacakları heyecanlı bir yolculuk vaat ediyor. ZEN Diamond vitrinlerinde 10 fırsat seçeneği, pırlanta tutkunları tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

ZEN Diamond, Pırlanta Butikleri’nde mücevher severlere her ay yenilenecek 10 farklı mücevherden oluşan bir Ayın Şansı Köşesi sunuyor. Kasım ayından itibaren, her Pırlanta Butiği’nde diğerlerinden farklı bir Ayın Şansı Köşesi yer alacak. Böylece, pırlanta tutkunları her ay yenilenecek onlarca seçenek arasında keyifli bir keşfe çıkacak.

ZEN Diamond koleksiyonlarından seçilen ve çok özel fiyatlarla satışa sunulan mücevherler her ay değişerek, sürekli yenilenen bir fırsat dünyası oluşturacak. Başlangıçta İstanbul mağazalarında yer alacak Ayın Şansı Köşesi, kısa bir süre sonra diğer tüm mağazalarda da takip edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT