Zenbi Büyük Bedene İddialı Girdi Kaliteyi Ulaşılır Kıldı

Alışveriş Alışveriş Zenbi Büyük Bedene İddialı Girdi Kaliteyi Ulaşılır Kıldı

Tarihler: 27 Haziran 2011 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Zenbi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2011 ~ Tem 27, 2011

‘Beden özgürlüğü’ kavramından yola çıkarak Zenbi markasını yaratan Şamiloğulları Tekstil, kalite ve şıklığı ulaşılır taleplere dönüştürdü. 42-60 bedenden oluşan Zenbi koleksiyonları, YKM, Boyner ve diğer seçkin mağazalarda….

Zenbi ile büyük bedene özgürlük geldi. Büyük beden sektöründe , ‘kalite, şıklık, rahatlık ve moda’ artık vaat olmaktan çıktı. Sektörün çiçeği burnundaki markası Zenbi, müşterilerine rahatlığı, şıklığı ve kaliteyi daha ulaşılır fiyatlarla sunuyor.

Tekstil sektörünün köklü firmalarından Şamiloğuları Tekstil, Zenbi markası ile büyük beden sektörüne iddialı giriş yaptı. Uzun yıllar, başta Avrupa olmak üzere, birçok pazara ihracat gerçekleştiren Şamiloğulları Tekstil, Zenbi markası ile artık Türk kadınları için koleksiyon üretecek.

Büyük Beden de Kavramlar da Özgürleşti

Koleksiyonlarında, 42- 60 beden arası kadınlara hitap eden Zenbi; rahatlık, şıklık, ve kaliteyi vazgeçilmez standartlar arasına yerleştirdi. Şamiloğulları Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Deniz, Zenbi ile büyük beden sektöründe standartları yeniden tanımlamakla kalmayıp aynı zamanda yıllardır, vaat olmayı aşamayan bazı kavramları da özgürleştirdiklerini söyledi. Deniz, “Zenbi’nin en büyük iddiası, kalite, şıklık ve rahatlığı, gerçeğe dönüştürmesi. Zenbi ile Türk kadınları artık kaliteye ve şıklığa çok uygun fiyatlarla ulaşılabilecekler. Uzun yıllar Avrupa’ya üretim yapan firmamız, edindiği kalite tecrübesini artık Türk kadınlarının hizmetine sunacak ” dedi.

Şıklığın ve rahatlığın ile ön plana çıktığı Zenbi koleksiyonlarında, kalite ise ortak payda. Özellikle, Avrupa kalitesindeki kumaş üretimini, Zenbi ile özdeşleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen İsmail Deniz, “Avrupalı kadınları yıllarca mutlu ettik, şimdi sıra Zenbi ile Türk kadınlarını mutlu etmekte” dedi. Zenbi koleksiyonlarına, YKM, Boyner ve Huzur gibi seçkin mağazalardan ulaşılabildiği gibi, hepsiburada.com, sanalgiyim.com gibi e-ticaret sitelerinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT