Zenith Class Open Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Zenith Class Open Koleksiyonu

Tarihler: 03 Aralık 2007 Pazartesi ~ 06 Aralık 2007 Perşembe

Firma: Zenith

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2007 ~ Ara 6, 2007
İNCE BİR ZARAFET VE SOYUT BİR LÜKSÜN BİRLEŞİMİ… “ZENITH CLASS OPEN KOLEKSİYONU”
Bazen, birkaç kelimeyle birçok şey anlatılabilir. Saf bir tarz, minimalist bir yaklaşım ve sadece gerekeni verme hedefi: CLASS OPEN koleksiyonun felsefesi işte tam da bu. İnce bir zarafeti ve soyut bir lüksü isteyen iş adamlarını hedefleyen koleksiyon, zaman ötesi klasik bir tarz ve şıklığı yansıtıyor. Bu koleksiyon, ZENITH ürünlerine, büyük bir saatçi olarak uzmanlığını yansıtabileceği ideal bir ortamı sunuyor.

Türkiye Distribütörlüğü Konyalı Saat tarafından yürütülen Zenith Saatleri zarafet ve asilliğin simgesi. Zenith “CLASS OPEN” koleksiyonu tüm zamanları zarafet ve lüks ile birleştiriyor.

Bu yılki CLASS OPEN KOLEKSİYONUNDA Siyah titanyum futuristik malzemeler, teknik yapı ve teknolojik ilhamla, Grande Class Open Concept bizi geleceğe götürüyor.
Açık bir kadran üzerinden yardımcı incili plakaya görüşü sağlayan iskeletin modern bir yorumu. Otomobil dünyasının etkisi ile, hafif bir alaşım tekerlek, GT coupe’nin fren disklerini gösteriyor. Karbon fiberden imal edilen kayış, 250 kg a kadar yükleri taşıyabiliyor. Tripod ikinci kol, kabartılı rakamlar ve hızlanan güç kaynağı teknoloji dünyasını yansıtıyor.

Class Open Kavramı, geleceğe yönelik teknolojik performansla görülüyor. Dünyaya eşsiz bir bakış açısı: ZENITH bakış açısı...
Class Open, Konyalı Saat Mağazaları ve ZENITH yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.
SATIŞ FİYAT ARALIĞI: 12.000 CHF – 60.000 CHF
ZENITH Saatleri Türkiye Distribütörü: KONYALI SAAT
Tel:0212 494 32 32

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT