Zeytinyağının Doğallığı Bebeğinizin Cildinde

Alışveriş Alışveriş Zeytinyağının Doğallığı Bebeğinizin Cildinde

Tarihler: 08 Kasım 2010 Pazartesi ~ 08 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Fresh`n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2010 ~ Ara 8, 2010

Parfümsüz ve doğal zeytinyağı özü ile bebeğinizin cildine hassas bir dokunuş Fresh’n Soft Premium “Sensitive”…

Türkiye’de ıslak mendil sektörünün öncü markası Fresh’n Soft, zeytinyağından gelen doğalığı ve sağlığı ıslak mendille buluşturuyor. Hassas ciltli bebekler için özel olarak geliştirilmiş Fresh’n Soft Premium serisinin parfümsüz ve özel içerikli “Sensitive” ürünü bebeğinizin cildinin doğallığını destekliyor, cildini koruyor.

Fresh’n Soft Premium, annelere parfümsüz ve doğal zeytinyağı özlü “Sensitive” ile bebeklerinin hassas cildinde gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri pratik ve hijyenik bir çözüm sunuyor.

Hassas ciltler için özel olarak tasarlanmış yumuşak dokulu mendile sahip Fresh’n Soft Premium “Sensitive”, parfüm içermeyen formülü sayesinde yeni doğmuş bebekler için de güvenli kullanım sağlıyor.

Fresh’n Soft Premium “Sensitive”, içeriğinde yer alan Pro Vitamin B5 sayesinde sürekli kullanıldığında tahriş oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor ve zeytinyağı özleri ile bebeğinizin cildini besliyor.

Dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerden geçirilmiş olan Fresh’n Soft alkol ve boya maddesi içermez, pH dengesi bebeğinizin hassas cildiyle uyumludur ve bebeklere doğal bakım sunar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT