ZigTech ile Bir Adım Öndesiniz!

Alışveriş Alışveriş ZigTech ile Bir Adım Öndesiniz!

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 09 Ekim 2011 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eki 9, 2011

Reebok’ın patentli teknolojisi ZigTech ayakkabı ve tekstil ürünleri bu sonbaharda da egzersizlerinden daha fazla verim almak isteyen erkeklerin tercihi olacak.

ZigTech, orijinal zigzag taban yapısı sayesinde enerjiyi taban boyunca yatay olarak iletir ve enerjinin ayağın ön kısmına geri dönmesini sağlar. Böylece enerji taban boyunca eşit dağıtılarak etkin ve verimli bir şekilde kullanılır. Vücuttaki oksijen seviyesini arttırarak kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olan ZigTech tekstil ürünleri ise, antrenmanlarını daha da verimli hale getirmek isteyen erkeklerin gözdesi olacak.

Tüm bu özellikleriyle ZigTech teknolojisine sahip ürünler daha uzun süre antrenman yapmak isteyen erkekler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Benzersiz ürünleri ve ayırt edici teknolojisi sayesinde tüm erkeklere antrenmanlarını çeşitlendirme ve geliştirme imkânı sağlıyor.

ZigTech teknolojisinin renk alternatifleriyle dolu cesur tasarımlarından oluşan ayakkabıları 216 TL’den, tekstil ürünlerini ise 60 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Reebok mağazalarında bulabilirsiniz.

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ ve http://www.facebook.com/Reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT