Zirve`nin Efendisi L200 Fırsat Kapılarını Açtı

Alışveriş Alışveriş Zirve`nin Efendisi L200 Fırsat Kapılarını Açtı

Tarihler: 18 Kasım 2009 Çarşamba ~ 30 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Mitsubishi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2009 ~ Kas 30, 2009
Pick-up’lara konfor anlayışını getiren Mitsubishi L200 4x2’ye sahip olmak isteyenler Kasım ayı sonuna kadar 25 bin TL kredide sıfır faiz ve 12 ay taksit imkânından yararlanabilecekler

Sınıfında çığır açan Mitsubishi L200’ün 4x2 modellerinde Kasım ayı fırsatı başladı. Kasım ayı sonuna kadar devam edecek ve alımlarda 25 bin TL kredide sıfır faiz ve 12 ay taksit imkanı sunan kampanya, özellikle aracı ile fark yaratmak isteyenler için fırsat yaratıyor.

Sportif ve geleceğe dönük tasarımı ile sınıfının en iyi hava sürtünme katsayısı ve geniş kabini ile sınıfının en iyi diz mesafesini sunan Mitsubishi L200 5.9 metre dönüş yarıçapı manevra yeteneği ile şehir içi kullanımda sürücülere büyük kolaylık sağlıyor. EuroNCAP’in yaptığı çarpışma testleri sonucunda en güvenli pick-up seçilen Mitsubishi L200, bir tonun üzerindeki taşıma kapasitesi ile de her türlü işin ve yükün kolaylıkla üstesinden geliyor.

ABS, EBD, sürücü ve yolcu hava yastıkları, alüminyum alaşımlı jantlar, klima, radyo/CD ve MP3 çalar gibi özelliklerin standart olarak sunulduğu L200 4x2’de en düşük titreşim ile kabin konforu da artırıyor. 136 PS motor gücü, geniş iç kabini, 2.5L Euro4 Common Rail Turbo Dizel motoru ve düşük yakıt tüketimi sunan L200 4x2 düz vites seçeneği 41.759 TL’ye satışa sunulurken otomatik vites seçeneği ise 43.702 TL’den alıcı bulacak. Mitsubishi L200’e sıfır faizli kredi imkanı ile sahip olmak isteyenlerin Kasım ayı boyunca Temsa Global Yetkili Satıcıları’na uğraması yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT