Zümrüt renkler altınla buluştu

Alışveriş Alışveriş Zümrüt renkler altınla buluştu

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 14 Aralık 2008 Pazar

Firma: Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 14, 2008
Zümrüt renkler altınla buluştu

İlklerin ve yeni tasarımların öncüsü Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk yarım asırlık tecrübesi, modern çizgileri ve değişik modelleriyle altın dünyasını süslüyor. Kullandığı her parçayı özenle seçen ve en iyi işçilikle şekillendiren Tekin Seyrekoğlu, zümrütün renginden ilham aldığı yeni koleksiyonu yine göz dolduracak. Altını mineyle süslediği ve zümrüt yeşiliyle renklendirdiği yeni kelepçe bileklik ve yüzükler bayanların vazgeçilmezi olacak.

Özel anlarınızın en önemli tamamlayıcısıdır takı. Bu yüzden her anınız için tercih edebileceğiniz kelepçe bileklik ve yüzük ile günün her saati şıklığınızı yakalayabilirsiniz. Tasarımlarında doğadan esinlenen ve doğal renklere ağırlık veren Tekin Seyrekoğlu, yeni yüzük ve kelepçe bilekliğinde zümrütün asil yeşilini kullanarak bayanların zarafetine katkıda bulunuyor. Bayanların vazgeçilmezi olan zümrüt, altın, taş ve mine dörtlüsü, fark yaratmak isteyen bayanların ilk tercihi olacak.

Zümrütün parlak yeşilinin mineyle buluşturduğu Tekin Seyrekoğlu takılarına Türkiye genelindeki tüm seçkin kuyumcularında beğeninize sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT