Astoria AVM

Astoria AVM

Adres: Büyükdere Caddesi Astoria Kuleleri No:127 Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 2152222

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 14, 2012

Esentepe’de iş dünyasına yakın merkezi konum avantajıyla, alışveriş ve iş merkezi konseptiyle hizmet veren Astoria AVM, renovasyon çalışmalarının ardından geçirdiği dönüşüm sonrasında ziyaretçi sayısını artırarak, ofis çalışanlarının ve yöneticilerinin buluşma noktası haline geldi.

İş dünyasına yakın merkezi konum avantajıyla çalışanların günlük ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamayı hedefleyen Astoria AVM, plaza çalışanlarının buluşma noktası haline geldi. Renovasyon çalışmalarını tamamlayarak geçirdiği dönüşüm sonrasında ziyaretçi kitlesinin beklentilerine odaklanan Astoria, öncekinden farklı bir konseptte hizmet vermeye başladı.

Yeni konseptlerinin ziyaretçi sayılarında da önemli bir artışa sebep olduğunu vurgulayan Astoria AVM Genel Müdürü Ümit Teoman, ziyaretçilerine; sabah, öğlen ve akşam yemeklerinde buluşabilecekleri, spor yapabilecekleri, cafelerinde zaman geçirebilecekleri, ofis dışı toplantı düzenleyebilecekleri, mobil şarj üniteleri ile desteklenmiş rahat mekanlarda ücretsiz internete bağlanabilecekleri bir ortam oluşturduklarından söz etti. Bu sayede yarattıkları farkındalıkla ziyaretçilerini yormadan ağırlayan bir alışveriş merkezi haline geldiklerini ve bulundukları bölgedeki farklılıklarıyla konum avantajı kazandıklarını dile getiren Ümit Teoman, “Ziyaretçilerin alışveriş merkezinde rahatça gezinebilmesi ve her alana kolaylıkla ulaşabilmesi için, ilave yürüyen merdivenle, yeni teras ve cafe alanları oluşturduk. Zemin katta bulunan iki büyük teraslı restoranın öğle yemekleri dışında akşamları da bir buluşma noktası olmasını sağladık. Ayrıca bu katta; cafeler, hediyelik eşya, kozmetik, tekstil ve ev tekstili mağazalarını da konumlandırdık. Bir alt kat ise genelde tekstil ağırlık mağazalar başta olmak üzere; eczane, market ve elektronik market katı olarak belirlendi. En büyük değişiklik ise; tekstim katının altında bulunan yeme içme katımızda yapıldı. Bu katımızda 24 farklı restoran hizmet veriyor. Uluslararası bir markanın yer aldığı fitness merkezi ve iş merkezine büyük kolaylık sağlayan hazır toplantı salonları da bu katta yer alıyor. Aynı zamanda etkinlik alanı olarak da kullanılacak olan bu kat, ziyaretçilerin beğenisini kazanacak bir mekan haline geldi. Kuaför, terzi, güzellik merkezi, kuru temizleme gibi ihtiyaçlara yönelik mağazaları ise en altta konumlandırdık” şeklinde açıklıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT