3. Uluslararası Istanbul Concours d'Elegance

Tarihler: 13 Haziran 2015 Cumartesi ~ 13 Haziran 2015 Cumartesi 12:00

Yer: Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu

Ücret: 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2015 ~ Haz 13, 2015

Otomobil tarihinin gelenekselleşen ve her sene ilgiyle beklenen buluşması Istanbul Concours d'Elegance Klasik Otomobil Güzellik ve Zarafet Yarışması, 3. defa otomobilseverler ile buluşuyor.

Concours d'Elegance'ların tarihi, 17. yüzyıl Fransız aristokrasisine kadar uzanıyor. 1920'lerde atsız arabalarla başlayan Concours d'Elegance'lar, otomobillerin zarafet buluşması olarak dünyanın en önemli noktalarında gerçekleştirilen ve tüm dünyada takip edilen önemli bir etkinlik olarak yerini koruyor. Bu anlamda dünya çapında düzenlenen ilk akla gelen Concours d'Elegance'lar; Villa d'Este, Pebble Beach Concours d'Elegance, Meadow Brook Concours d'Elegance, Amelia Island Concours d'Elegance ve Manhattan'daki Louis Vuitton Classic...  

Klasik otomobil dünyasından olduğu kadar, cemiyet ve iş hayatından da yerli ve yabancı davetlilerin ağırlanacağı Istanbul Concours d'Elegance ile İstanbul, otomobil severlerin dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri olmaya aday...

Istanbul Concours d'Elegance boyunca yarışmada yer almaya hak kazanan otomobiller 2 gün boyunca, yıllarına göre tanımlanan 4 farklı kategoride, alanlarında uzman otoritelerden oluşan jüri heyeti tarafından değerlendirilerek, ödüllerine kavuşacak. Dış görünüm, iç tasarım, orijinallik ve tarihçesi gibi yaklaşımlar üzerinden verilecek puanlamalara göre ödül kategorileri 1945 ve öncesi için "Antiques", 1946–1960 yılları için "Classics", 1961–1975 yıllarında "Collectables" ve her sene farklı bir üreticiden seçilecek olan "Featured Brand" şeklinde ayrılıyor. "People's Choice" kategorisinde ise birinci, ziyaretçi oylarıyla belirlenecek.

Bu senenin Featured Brand olarak öne çıkarılan markası ise, Türkiye distribütörlüğünü Fermas'ın üstlendiği dünyanın en önde gelen spor otomobil markası Ferrari... Ferrari sahipleri otomobillerini taçlandırmak için bu kategoride, yarışmaya katılacaklar.

- Biletiniz ile isterseniz, iki kişi bir gün ya da bir kişi iki gün olarak etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz.
- 15 yaş altı ücretsizdir.
- Etkinlik, 12:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT