Anadolu Ateşi-Kıvılcım

Tarihler: 30 Ekim 2016 Pazar ~ 30 Ekim 2016 Pazar 30 Ekim 2016 18:00

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2016 ~ Eki 30, 2016
Dünyaca Ünlü Dans Topluluğu Anadolu Ateşi, 30 Ekim'de muhteşem çocuk gösterisi Kıvılcım ile birlikte Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde...

Çocuklar kadar gençlerin ve yetişkinlerin de büyük bir keyifle izleyeceği 'Kıvılcım', Anadolu Ateşi'nin yeni gösterisi olarak sahnede. Türkiye'nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan 'Kıvılcım', 4-12 yaş aralığında 80 yetenekli çocuktan oluşuyor. Bu muhteşem dans gösterisi için çocuklar, 2 bin çocuk arasından sınavla seçildiler. Projenin çalışmaları 2 yıl sürdü ve çocuklar haftada 5 gün, günde 6 saat prova yaptı.

Türkiye'nin İlk Profesyonel Çocuk Grubu

”Kıvılcım” gösterisinde çocuklar, Anadolu Ateşi'nin efsaneleşmiş 90 dakikalık performansındaki koreografinin yanı sıra, içinde akrobasi ve yeni koreografilerin de bulunduğu bir gösteri ile sahneye çıkacaklar. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografi, etnik ve modern dans kurgusu ile sahneye taşınacak.

Anadolu Ateşi ve Troya gösterileri gibi yurt içi ve yurt dışında pek çok turneye katılarak kültürümüzü dünyaya tanıtacak.

Çocukların küçük yaşlarda sanatla tanışmalarını, dünyaya bakış açılarını sanat ile harmanlamalarını sağlayacak olan gösteri, her yaştan izleyici için, Anadolu Ateşi ve Troya gibi defalarca izlenen, her seferinde yeniden keşfedilen bir sanat ritüeline dönüşecek.

- 3 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 3 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik belirtilen saatte başlayacaktır.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT