Animasyon Filmi Buz Devri’nin Sahne Şovu Türkiye’de İlk Defa Trump AVM’de!

Animasyon Filmi Buz Devri’nin Sahne Şovu Türkiye’de İlk Defa Trump AVM’de!

Tarihler: 15 Temmuz 2016 Cuma ~ 17 Temmuz 2016 Pazar 12:00, 14:00, 16:00 ve 18:00

Yer: Trump AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2016 ~ Tem 17, 2016

Ülkemizde 15 Temmuz’da vizyona girecek animasyon filmi Buz Devri Büyük Çarpışma’nın ( Ice Age 5 )sahne şovu Türkiye’de ilk defa 15-16-17 Temmuz’da Trump Alışveriş Merkezi’nde sahnelenecek. Buz Devri’nin kahramanları ayrıca şov sonrasında çocuklarla fotoğraflar çektirecek, poster hediye edecek.

Etkinliğe katılım ücretsiz…

Bol ödüllü animasyon serisi Buz Devri’nin son filmi Büyük Çarpışma, ülkemizde 15 Temmuz’da vizyona giriyor. 7’den 70’e herkesin merakla beklediği filmin sahne şovu da aynı tarihlerde Trump Alışveriş Merkezi’nde olacak.

Filmin birbirinden eğlenceli kahramanları, beyazperdenin ardından muhteşem sahne şovu ile ilk kez Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşacak. 15-16-17 Temmuz’da sahnelenecek şov; prodüksiyonu, koreografisi, kostümleri ve atmosferiyle izleyenleri büyüleyecek.

Eğlenceli şovlar ve renkli sürprizler!

‘Buz Devri’ kahramanları Many, Diego, Peaches ve Sid, Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katında kurulacak özel sahnede hem dans edecek, hem de çocuklarla şarkılar söyleyecek. Sınırsız eğlence ve bol dans vadeden şov üç gün boyunca 4 seans olarak yapılacak. Seans saatleri ise 12:00, 14:00, 16:00 ve 18:00…

Buz Devri Büyük Çarpışma’nın sahne şovunu izlemeye gelenler ayrıca kahramanlarla fotoğraf çektirme fırsatını da yakalayacak. Ayrıca gelen tüm çocuklara filmin büyük boy afişi hediye edilecek. Etkinlik tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT