Aqua Florya’dan Ramazan’da Tasavvuf Ziyafeti

Tarihler: 10 Temmuz 2014 Perşembe ~ 15 Temmuz 2014 Salı

Yer: Aqua Florya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2014 ~ Tem 15, 2014

11 ayın sultanı, bereketli iftar ve sahur sofralarının sahibi Ramazan ayı, Aqua Florya’da bir başka güzel… Aqua Florya; 7 Temmuz haftası, By Neyzen Show ve Doğa Tasavvuf Ekibi ile gerçekleştireceği semazen gösterileri ile Ramazan ayında ziyaretçilerine huzur dolu bir atmosfer yaşatacak.

Modanın, alışverişin, eğlencenin ve yazın tadını doyasıya yaşandığı Aqua Florya’yı şimdi de Ramazan bereketi yağıyor. 12 Temmuz Cumartesi saat 20.00 itibariyle ziyaretçiler By Neyzen Show ekibinin sergileyeceği çok farklı bir semazen gösterisi ile iftarı karşılıyor. Aqua Sahne’de gerçekleştirilecek olan semazen gösterisi ve tasavvuf dinletisinin yanı sıra 15 Temmuz Salı günü, Aqua Florya’nın Marmara Denizi’ni ayaklar altına alan atmosferinde, saat 20.00 itibariyle, Ziyaden Fasıl Ekibi’nin canlı fasıl dinletisi eşliğinde keyifli vakit geçirecek, Türk musikisinin nadide eserleri ile huzur dolu saatler yaşanacak.

Tüm etkinlikler ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT