Babanıza Okyanusun Derinliklerini Hediye Edin

Tarihler: 14 Haziran 2014 Cumartesi ~ 15 Haziran 2014 Pazar 10:00

Yer: Turkuazoo

Ücret: 34.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2014 ~ Haz 15, 2014

İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu olan Turkuazoo, 83 metre uzunluğundaki su altı tünelinde babaları ve çocuklarını okyanus tabanında keşfe çağırıyor.

Her sene babama gömlek veya parfüm almaktan sıkıldım diyenler, hediye seçmekte zorlanan ama bir yandan da farklı ve keyifli zamanlar geçirmek isteyenlere güzel bir önerimiz var.

Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Turkuazoo Akvaryum’un Sualtı Tüneli’nde gezerken köpekbalıklarından dev vatozlara, mercan balıklarından orfozlara ve daha birçok çeşit balık ile karşılaşıp, onlarla fotoğraf çektirerek babalar gününde unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Üstelik cesaretinizi toplayabilirseniz 2,5 metre boyunda ve 130 kg’ın üzerindeki dev köpekbalıkları ile dalış yaparak adrenalin dolu bir babalar günü yaşayabilirsiniz.

Babalar Günü’nde babasına okyanus hediye etmek isteyenler için Turkuazoo’nun babalar günü özel kampanyası 15 ve 16 Haziran tarihlerinde Baba-Çocuk Paketi ile giriş ücreti 16 yaşına kadar çocuklar ve babaları için 59 TL yerine 34 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT