Bilinmeyene Yolculuk LEGOLAND® Discovery Centre’da!

Bilinmeyene Yolculuk LEGOLAND® Discovery Centre’da!

Tarihler: 22 Nisan 2017 Cumartesi ~ 23 Nisan 2017 Pazar

Yer: Discovery Centre

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2017 ~ Nis 23, 2017

LEGOLAND® Discovery Centre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm minikleri uzayın derinliklerini keşfedecekleri bir yolculuğuna çıkarıyor. Galaksiler arasında geziye olanak sağlayan uzay temalı yeni Space Mission bölümü, Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Halil Kayıkçı’nın 22 Nisan’da çocuklarla bir araya geldiği bir etkinlikle tanıtılıyor.

İstanbul’un çocuklar ve aileleri için tasarlanmış en eğlenceli merkezlerinden biri olan LEGOLAND® Discovery Centre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minikleri uzayla tanıştırıyor. Çocuklar uzay temalı yeni alanda kendi roketlerini tasarlayıp uzaya gönderebilecek ya da uzaktan kumandalı uzay istasyonlarında ebeveynleriyle birlikte eğlenirken evrenin sırlarını öğrenmenin keyfini yaşayacaklar. Üstelik galaksiler arası bu maceraya Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Halil Kayıkçı da katılacak.

Kendi uzay mekiğini tasarla
LEGOLAND® Discovery Centre’ın, 22 Nisan günü lansmanı yapılacak olan uzay temalı yeni bölümü Space M’de, Türkiye’nin ilk uzay yolcusu olarak tarihe adını yazdırmaya hazırlanan Halil Kayıkçı miniklerin sorularını yanıtlayacak ve uzay yolcusu olma hayalini nasıl gerçekleştirdiğini onlarla paylaşacak. Geleceğin astronotları Space M’de hem uzay mekikleri tasarlayıp astronotlar ile oynayarak Lego evreninin eğlendirirken öğreten dünyasının keyfine varacak, hem de bugünün uzay yolcusu ile keyifli anlar yaşayacak. Uzay derinliklerine açılan bu eşsiz maceraya siz de çocuğunuz ile katılın, keyifli bir deneyimle kendi galaksiler arası LEGO® dünyanızı yaratın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT