Bremen Mızıkacıları -İPTAL

Bremen Mızıkacıları -İPTAL

Tarihler: 18 Ocak 2016 Pazartesi ~ 18 Ocak 2016 Pazartesi 23 Ocak 14:30 - 23 Ocak 19:30

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 60.00 TL 4. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2016 ~ Oca 18, 2016
Buzda şahlanan popüler bir peri masalı "Bremen Mızıkacıları", 22-27 Ocak tarihleri arasında TİM Show Center'da...

"Bremen Mızıkacıları Buzda Dans" gösterisi ile 22-27 Ocak tarihleri arasında TİM Show Center'da büyülü bir dünyanın kapılarını açın. Grimm Kardeşler'in dünyaca ünlü masalını çocukların renkli dünyasıyla birleştiren bu olağanüstü gösteri; buz pateni, tiyatro ve ileri teknoloji imkanlarını harmanlayıp, renkli kostümler ve değişik sahne dekorlarıyla yaratılan yepyeni konseptle izleyenleri büyülü bir şovla buluşturuyor.

Artistik patinaj dünya ve olimpiyat şampiyonlarını bir araya getiren "Bremen Mızıkacıları Buzda Dans", birbirinden renkli ve orijinal kostümleri, Emmy ödüllü bestecileri, kendinizi bir anda o peri masalının içinde bulacağınız şahane koreografisiyle bir gösteriyle seyirci karşısında...

"Bremen Mızıkacıları Buzda Dans" ile unutamayacağınız bir sömestr tatili sizi bekliyor.

Grimm Kardeşler’in "Bremen Şehir Mızıkacıları" eserine dayanan ve dünya masal klasikleri arasında en tanınmış öykülerden biri olan "Bremen Mızıkacıları", birbirinden yetenekli buz patencilerinin son teknolojiyle birleşen şovu ile bambaşka bir boyut kazanıyor. Genç bir ozan ile bir kedi, bir köpek, bir eşek ve bir horozdan oluşan arkadaş grubunun şehre gelmesiyle başlayan hikaye bu büyülü bir şovla sahnede hayat buluyor. 

"Bremen Mızıkacıları Buzda Dans", 7’den 70’e herkesi büyüleyecek...

Gittiği her ülkede büyük yankı uyandıran ve kurulduğu günden bu yana buz üzerinde sergilediği üstün kaliteli şovlarla buz tiyatrosu performansındaki üstünlüğünü kanıtlayan ekip, bugüne kadar 20'den fazla senaryoyu tasarlayıp sergiledi.

Dracula, Alice Harikalar Diyarında, Prenses Anastasia gibi hikayeleri kendilerine özgü konseptleriyle sunan Rus ekip, ülkelerinin güçlü olduğu buz pateni ve tiyatro alanlarını başarıyla birleştirmeyi başardı.

25 kişiden daha kalabalık bir kadro ile gerçekleştirilen şovlarda dünya ve olimpiyat şampiyonları birçok defa gösterinin parçası oldu. Olimpiyat şampiyonu Alexey Urmanov, yedi kez Avrupa şampiyonu ve Olimpiyat madalyası sahibi olan Irina Slutskaya, beş kez ABD şampiyonu olan Peter Chernyshov ile Naomi Lang gibi yıldızlar bu muhteşem gösterilerde yeteneklerini sergiledi.

Rus kültürünün bir parçası olan buz pateni ve tiyatroyu bir arada sunan topluluk, aynı zamanda modern video teknolojisini de aktif bir biçimde kullanıyor. Video görüntülerini hem buz yüzeyine hem ekranlara yansıtarak, elde ettiği fantastik görünümle izleyenlerde unutulmaz bir etki yaratmayı başarıyorlar. Her şov için ayrı tasarlanan rengarenk ve orijinal kostümlerin tamamı özel kostüm tasarımcıları tarafından hikayenin karakteristiğine uygun biçimde hazırlanıyor. Gösterilerin seyirci tarafından daha detaylı algılanabilmesi içinse şovlar profesyonel sahne dekorlarıyla destekleniyor.

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Garanti Bonus Kart sahiplerine %15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT