Büyüklere KidZania

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 14 Ekim 2016 Cuma 14 Ekim 2016 18:00

Yer: KidZania

Ücret: Yetişkin - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. km Çeçen Sk. Acıbadem Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 428 67 63

Web: http://istanbul.kidzania.com/tr-tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 14, 2016
Şimdi çocuk olmanın tam zamanı!

Çocuklara gerçek hayatın bir kopyasını sunan “Çocuklar Ülkesi” KidZania’da kapılar 14 Ekim’de sadece büyükler için açılacak. Bir gün için yeniden çocuk olmaya ne dersiniz?

Büyükler, 14 Ekim Cuma günü saat 18.00 ile 22.00 arasında KidZania’da çocuklar gibi eğlenecek ve yeniden çocukluklarına dönecek. 

Toplam 8 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren KidZania İstanbul'daki etkinlikte, pek çok özel atölyeler ve ikramlar da bulunuyor.

Bodrum Mantı geceye özel mini kâselerde kızarmış ve normal mantı ikramları yaparken daha egzotik tatlar arayanlar için Sushico suşi ikramı yapacak ve etkinliğe özel, meraklıları için suşi atölyesi düzenleyecek.

Ziyaretçiler, Ülker Yuppo şeker yapım atölyesinde ise farklı şekerler yapacak ve şekerleri evde onları bekleyen çocuklarına götürebilecek.

Arçelik mutfak atölyeleri ve Komşu Fırın’ın ünlü şef Nevzat Usta ile atölyeleri, özellikle mutfak severlerin ilgisini çekecek.

Özsüt, Barcelos, Kasap Döner ve Suadiye Marmaris, birbirinden lezzetli ikramlarla renk katacak.

Opet de reklamlarda sadece çocukların değil herkesin sevgilisi haline gelen kahramanı Opedo’yu bu kez büyüklerle tanıştıracak.

Gecenin müzikleri ise Power FM’den

KidZania Hakkında:
KidZania, çocukların birbirinden farklı pek çok etkinlikte hem motor becerilerini hem de fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirdiği, bağımsız karar verme ve seçim yapma özgürlüğünü elde ettiği, yaratıcılıklarını kullanarak, arkadaş edindiği, oynadığı, öğrendiği, denediği ve ürettiği bir çocuklar ülkesi.

- "Büyüklere KidZania" yetişkinler için gerçekleştirilecek özel bir etkinlik olup, çocuklar giriş yapamamaktadır.- KidZania İstanbul içerisinde yönetim tarafından sözlü ve yazılı olarak belirtilmiş olan diğer tüm şartlar ve koşullar geçerlidir.- Etkinlik 18:00 - 22:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT