Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi Eski Ramazanları Yaşatacak

Tarihler: 28 Haziran 2014 Cumartesi ~ 23 Temmuz 2014 Çarşamba

Yer: İçerenköy Carrefour

Adres: İçerenköy Mahallesi. Hal binası yanı. Eski Geneto arsası İçerenköy Ataköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2014 ~ Tem 23, 2014

CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği Ramazan etkinlikleri ile ziyaretçilerine eğlenceli ve nostaljik bir Ramazan Ayı yaşatacak.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi içerisinde kurulacak olan Osmanlı Evi dekorunda gerçekleşecek olan etkinlikler 28 Haziran Cumartesi günü başlayıp 27 Temmuz Pazar tarihine kadar devam edecek. Ramazan etkinlikleri kapsamında; çocuklara yönelik atölyeler, jonglör, orta oyunu, Karagöz-Hacivat kukla gösterisi ve kanto gibi eğlenceli aktiviteler düzenlenecek.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, Ramazan Ayı boyunca; ebru sanatı, cam boncuk yapımı, kazaziye ve tesbih ustalarının sergilerine de yer verecek. Geleneksel Türk el sanatları ustalarının ziyaretçilerle birlikte atölye çalışmalarına da katılacağı etkinlikler 29 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Fasıl gruplarının iftar yemeğine eşlik edeceği Ramazan Ayı etkinliklerine tüm Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi ziyaretçileri davetlidir.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi rahat alışveriş ve eğlenceyi de biraraya getiriyor. Carrefour’un Türkiye’deki ilk alışveriş merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren Carrefour İçerenköy AVM, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 3.750 araç kapasiteli ücretsiz otopark, kablosuz internet ve bebek bakım odasıyla güvenli ve rahat alışveriş ortamını ziyaretçilerine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT