Çocuklar Keyiften Havalara Uçacak

Tarihler: 01 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 30 Ağustos 2015 Pazar

Yer: Palladium Ataşehir AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2015 ~ Ağu 30, 2015

Alışveriş ve yaşam merkezi Palladium Ataşehir AVM, Ağustos ayı boyunca her Cumartesi ve Pazar günü birbirinden renkli ve eğitici etkinliklere ev sahipliği yapacak. 3-6 yaş ve 7-14 yaş grubuna yönelik hazırlanan aktivite kuşağının ilki “yaz boyu eğlence, yaz boyu sanat” teması ile Temmuz ayında gerçekleştirilmişti. Minik ziyaretçilerin ve ailelerin büyük ilgisini gören aktivitelerin ikinci bölümü, keyifli bir yaza veda tadında 1-30 Ağustos tarihleri arasında.

Palladium Ataşehir AVM, ilkini Temmuz ayında gerçekleştirdiği çocuk etkinliklerine Ağustos ayında da devam ediyor. 1-30 tarihleri arasındaki Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan 10 günlük program; resim, heykel, grafik, tasarım, kukla, pop-art, maske, mimarlık, tekstil, çini ve mimarlık gibi farklı sanat dallarını içeren butik atölyeler şeklinde uygulanacak. Palladium Ataşehir AVM’yi ziyaret eden tüm çocukların diledikleri ölçüde katılabilecekleri aktiviteler, 3-6 ve 7-14 yaş gruplarının farklı atölyelerden yararlanabileceği etkileşimli aksiyonlar barındırıyor. Tüm atölyeler, formasyon sahibi eğitmenler liderliğinde, interaktif yöntemlerle gerçekleştirilecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Özel Etkinlik

Palladium Ataşehir AVM Çocuk Etkinlikleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı özel etkinliği ile son bulacak. Ulusal Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulayan atölyelere davet edilecek olan minikler, kolaj atölyesinde Ulu Önder Atatürk’ün konu olduğu bir çalışma yaparak, bu çok özel çalışmayı aileleri ve sevdikleriyle paylaşacaklar.

1-30 Ağustos tarihleri arasında her Cumartesi ve Pazar 14.00’ten 18.00’e kadar devam edecek Palladium Ataşehir AVM Çocuk Etkinlikleri, tüm ziyaretçiler için ücretsiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT