Çocuklar Trump AVM’de ‘Maket Hayvanlar’ Yapıyor

Çocuklar Trump AVM’de ‘Maket Hayvanlar’ Yapıyor

Tarihler: 25 Şubat 2017 Cumartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Yer: Trump Çocuk Katı Sahnesi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2017 ~ Şub 26, 2017

Trump AVM’de bu hafta sonu çocuklar ‘Maket Hayvanlar Yapım Atölyesi’ ile keyifli vakit geçirecekler. 25 Şubat Cumartesi günü ‘Her Şey Elimizde’ , 26 Şubat Pazar günü ise ‘Sportmen Kral’ adlı tiyatro oyunlarını izleyecekler. Üstelik etkinliklerin tümü ücretsiz!

Trump Alışveriş Merkezi’nin özel çocuk katında bu hafta sonu da birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Çocuklar bu hafta sonu neşe içinde ‘Maket Hayvanlar Yapım Atölyesi’ ile kendi oyuncaklarını yapacaklar, birbirinden güzel tiyatro oyunları izleyerek eğlenceli bir hafta sonu geçirecekler.

25 Şubat Cumartesi günü ‘Her Şey Elimizde’, 26 Şubat Pazar günü ise ‘Sportmen Kral’ adlı tiyatro oyunları Trump Çocuk Katı Sahnesi’nde saat 13.00’da sahnelenecek.

Her hafta yenilenen konsepti ile çocukların neşe içinde keyifli geçirmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan atölyelerin bu haftaki konsepti, “Maket Hayvanlar Yapım Atölyesi”. Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyede çocuklar maket hayvanlar yaparken aynı zamanda hayvanlar aleminde keyifli bir keşfe çıkacaklar. 14.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek “Maket Hayvanlar Yapım Atölyesi”nde, çocuklar eğlenirken öğrenecek, el becerilerini geliştirecek.

Etkinliklerin tümüne katılım ücretsiz…

www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT