Çocukların Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Tarihler: 28 Ekim 2015 Çarşamba ~ 02 Kasım 2015 Pazartesi

Yer: Legoland® Discovery Centre

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2015 ~ Kas 2, 2015

İçinde milyonlarca LEGO® parçası, oyun alanları ve 4D sineması bulunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’daki çocuklara özel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında buluşalım. Ayrıca 28 Ekim sabahı başlayıp 2 Kasım akşamı sona erecek Cumhuriyet Bayramı nedeni ile “yetişkinler çocuk fiyatına” kampanyasından yararlanabileceksiniz.

Tamamı 3.000 m²’lik bir alana yayılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, sunduğu eğlenceli ve öğretici etkinliklerle 3-10 yaş arası çocuklu ailelerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. İlk girişte sizi 6.2 metrelik zürafa Zarife’nin karşıladığı 2 milyon LEGO® parçasıyla dolu bu harika dünya bu kez çocukların Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yapacak. Çocuklar LEGOLAND® Discovery Centre’ın model yapım uzmanı tarafından LEGO® parçaları ile oluşturulan Türk bayrağı etrafında buluşacaklar. Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süslenen eğlenceli öğrenme merkezinde aynı zamanda baloya katılan çocuklara günün anlamına özel hediyeler verilecek. Bu arada çocuklar sakın LEGOLAND® Discovery Centre’a gelirken en güzel kırmızı beyaz giysilerinizi giyinmeyi unutmayın. Ayrıca 28 Ekim sabahı başlayıp 2 Kasım akşamı sona erecek Cumhuriyet Bayramı nedeni ile “yetişkinler çocuk fiyatına “ kampanyası kapsamında biletler yetişkinler için 41 TL yerine 33 TL olacak.

LEGOLAND® Discovery Centre’da Eğlence Sizleri Bekliyor
Aynı giriş biletiyle merkezin modern 4D sinemasında yepyeni bir deneyim yaşayacak, Master Model Builder’dan LEGO®parçalarının yapım sırlarını öğreneceksiniz. MINILAND’de İstanbul’un ve dünyanın sembol yapıtları göreceksiniz. Eğlenceli araba yarışları, canavarlara karşı puan kazanıp, prensesi kurtaracağınız Lazer Oyunu, eğlence merkezinin geri kalanına yukarıdan bakmak için çevirebildiğiniz kadar hızlı pedal çevirip yükseleceğiniz Merlin’in Çırağı ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. LEGOLAND® Discovery Center’da anne babaların ve çocuklarının bir arada eğlenebilmesi için her şey düşünülmüş.

www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul
www.facebook.com/legolanddiscoverycenteristanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT