Diana Krall

Tarihler: 27 Ekim 2015 Salı ~ 27 Ekim 2015 Salı 21:00

Yer: Zorlu Center PSM-Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 765.00 TL 2. Kategori - 585.00 TL 3. Kategori - 445.00 TL 4. Kategori - 305.00 TL 5. Kategori - 205.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2015 ~ Eki 27, 2015

Cazın Buğulu Sesi Diana Krall 27 Ekim’de İstanbul’da!

5 Grammy ödüllü caz solisti Diana Krall, California Dreamin ve Desperado gibi tüm zamanların en iyi pop şarkılarını caz ezgileriyle yorumladığı yeni albümünün dünya turnesi kapsamında Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda IEG Live ve Piu Müzik’in düzenlediği “Good Music In Town” konserleri kapsamında 27 Ekim’de İstanbul Zorlu PSM’de konser verecek.

Eagles’tan Bob Dylan’a Pop Klasiklerinin Caz Yorumu
Hem Kanada hem de ABD’de sayısız ödül kazanan Krall, geçtiğimiz Eylül ayında çıkardığı Wallflowers albümünde kendine özgü yorumuyla seslendirdiği tüm zamanların en iyi pop şarkılarını bu kez İstanbul sahnesinde söyleyecek. The Mamas and the Papas’tan California Dreamin’, Eagles’tan Desperado, Bob Dylan'dan albüme adını da veren Wallflowers gibi 60’lı yıllardan günümüze uzanan pop klasiklerine caz tınılarıyla yeniden hayat verecek.

Bugüne kadar Kanada’nın en prestijli müzik ödüllerinden JUNO’da 8 ödül kazanan sanatçı, 5 Grammy’nin yanı sıra 9 altın, 3 platinum ödüle sahip. Hem ses rengi hem piyanodaki performansıyla günümüz caz dünyasının en sevilen kadın sanatçılarından Diana Krall bugüne dek Billbord Caz Listelerinde 8 albümüyle en üst sırada yer almış tek caz sanatçısıdır.


 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT