Ekşi Fest 2015

Tarihler: 30 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 30 Mayıs 2015 Cumartesi 14:00

Yer: Life Park

Ücret: Yakında açıklanacaktır.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2015 ~ May 30, 2015

Kutsal bilgi kaynağı Ekşi Sözlük'ün kutsal eğlence kaynağı Ekşi Fest, "En İyi Özel Festival" seçilmesinin ardından 30 Mayıs'ta beşinci kez Life Park'ta!

"En İyi Özel Festival" Ekşi Fest, 2015'te hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en eğlenceli müzisyenleriyle on binlerce katılımcıyı buluşturan Ekşi Fest, bu yıl daha canlı ve daha heyecanlı geliyor.

Gün boyu süren müzikle birlikte oyunlar, yarışmalar, sosyal medya ve doğa aktiviteleri ile renkli, eğlenceli, alışılmışın dışında bir festival deneyimi yaşatan Ekşi Fest, aynı zamanda farklı görüşten birçok katılımcı ve sivil toplum kuruluşunun bir arada eğlenebildiği nadir etkinliklerden biri...

Geçen yıl; dünyaca ünlü İspanyol asıllı Fransız müzisyen Manu Chao La Ventura'nın 2014 turnesi kapsamında yaptığı müthiş performans hala hafızalarda... Yağmura rağmen 10 binden fazla festival katılımcısı, Manu Chao'nun müzikleriyle doyasıya eğlendi. Sıra dışı müzikleri kadar sosyal konulara duyarlılığıyla da öne çıkan BaBa ZuLa, Sattas ve Hakan Vreskala ana sahnenin diğer önemli isimlerindendi. İstanbul alternatif müzik sahnesinin dikkat çeken gruplarından Alpman & The Midnight Walkers, Ekşi Band, Grup Angarya, Sapan, Umut Adan ve Yok Öyle Kararlı Şeyler de gün boyu alternatif sahnede performanslarını sergilediler.

Bu yıl; 30 Mayıs Cumartesi günü, Life Park'ta gerçekleşecek Ekşi Fest 2015 sürpriz sanatçılarıyla, sürpriz eğlenceleriyle katılımcılara unutulmaz bir eğlence sözü veriyor. 30 Mayıs Cumartesi alışılmışın dışında bir festival, Life Park'ta olacak! Kimselere söz vermeyin!

Kurallar

- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Konser alanına 18 yaş sınırı uygulaması vardır. - Etkinlik girişinde bileklik uygulaması yapılacaktır.
- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekânına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
- Organizasyon firmasının programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT