Escapist Kaçış Oyunları Merkezi, Yeni Oyunla Bir İlke Daha İmza Atıyor

Escapist Kaçış Oyunları Merkezi, Yeni Oyunla Bir İlke Daha İmza Atıyor

Tarihler: 01 Kasım 2017 Çarşamba ~ 31 Aralık 2017 Pazar 10:00 - 00:00

Yer: Mecidiyeköy Trump Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2017 ~ Ara 31, 2017

Trump AVM’de bulunan Escapist Kaçış Oyunları Merkezi, 6 farklı kaçış oyunundan birini sürpriz bir konseptle yeniledi. Escapist’in 1 Eylül’de vizyona giren, yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Alper Mestçi’nin üstlendiği Siccîn 4 filmiyle yaptığı işbirliği, korku temalı kaçış oyunu tutkunlarını çok sevindirecek. Türkiye’de ilk defa bir korku filmi gerçek bir deneyime dönüştü ve korku meraklılarını filmin içine davet ediyor.

Yeni oyunun kurgusunun temel taşlarını oluşturan Siccîn 4 filmi, 4DX teknolojisiyle 4 boyutlu olarak seyirciyle buluşarak ilk Türk filmi olarak sinema tarihine geçiyor.

Siccîn filmlerinin heyecanını, gerçek odadan kaçış deneyimi ile devam ettirmek isteyen 15 yaş üstü oyuncular, 2-5 kişilik ekipler halinde oynayacakları 60 dakikalık korku dolu bu eşsiz deneyime hazır olmalı.

Mecidiyeköy Trump AVM’de B4 katında bulunan Escapist Kaçış Oyunları Merkezi haftanın her günü 10:00-00:00 saatleri arasında oyunculara macera dolu anlar yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT