Flying Superkids / Uçan Yumurcaklar

Tarihler: 23 Ocak 2015 Cuma ~ 28 Ocak 2015 Çarşamba 23, 24, 25, 27, 28 Ocak Saat:19:00

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL 2. Kategori - 60.00 TL 3. Kategori - 50.00 TL 4. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2015 ~ Oca 28, 2015

Tüm dünyada kendi türündeki tek şov olarak bilinen ve TİM Show Center'da daha önceki yıllarda 2 kere sergilenip büyük beğeni toplayan "Uçan Yumurcaklar", 23–28 Ocak tarihleri arasında sadece 6 gösteriyle yeniden TİM Show Center'da!

İnanılmaz! Ama bu çocuklar gerçekten uçuyor. Sömestr tatilinde çocuklar çok eğlenecek.

Yer çekimine meydan okuyor, sahnede adeta uçuyorlar, şarkıları ve danslarıyla sizi bambaşka bir hayale sürüklüyorlar. Uçan Yumurcaklar'ın muhteşem akrobasi gösterisiyle büyülü bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanın! Hayranlıkla izleyeceğiniz bu olağanüstü şov, 23-28 Ocak tarihleri arasında TİM Show Center’da...

Temposu Hiç Düşmeyen Bir Şov
Temeli akrobasi hareketlerine dayanan bu eşsiz şov izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. 

Yetenekleriyle dudak uçuklatan bu süper çocuklar yer çekimine meydan okuyarak adeta uçuyorlar. Bir yandan şarkı söylüyor, dans ediyor, diğer yandan rengarenk kostümleri ve gösteriye kattıkları komedi şovlarla izleyenleri güldürüyorlar. 

Gösteri için özel olarak bestelenen müzikler ve muhteşem ışık tasarımı, eşsiz koreografiyle birleşince ortaya müthiş bir şov çıkıyor. Üstelik koreografinin tümü Superkids çalışanlarının eseri...

Bir Peri Masalı
Birbirinden yetenekli, muhteşem çocuklardan oluşan bu akrobasi topluluğun hikayesi, Danimarka Ulusal Jimnastik Takımı'nın jimnastikçilerinden biri olarak dünyayı gezen Uwe Godbersen'in, 1967 yılında Flying Superkids / Uçan Yumurcaklar'ı kurmasıyla başladı. 

İlk başta 20 kişiden oluşan grup, geleneksel ve resmi jimnastik kurallarını alt üst etti. Yepyeni yaratıcı fikirler, rengarenk neşeli kostümler, eğlenceli ve bir o kadar da heyecan yaratan şovları sayesinde ünleri kısa sürede Danimarka sınırlarını aştı.

Gösterileri tüm dünyada sabırsızlıkla beklenen bu süper çocuklar bugüne kadar 35 ülkede milyonlarca seyirci karşısında şarkı söyledi, dans etti, akrobasi yeteneklerini sergiledi. 

Flying Superkids / Uçan Yumurcaklar
Flying Superkids üyeleri için bu topluluğun bir parçası olmak tıpkı kocaman bir aileye sahip olmak gibi. Bu onlar için seyahat, eğlence ve sevgiyi barındıran bir yaşam tarzı.

Flying Superkids çocuklarından biri olmak üzere seçilebilmek için hem yetenekli olmak, hem de çok çaba harcamak gerekiyor. Çok az sayıda çocuk bu ekibin parçası olmak için gereken becerileri kazanabiliyor. Çocuklar, "Jimnastik Çiftliği" olarak da bilinen jimnastik kulübünün 400 üyesinin içinden özel olarak tek tek seçiliyorlar. Ekip,  yaşları 7 ile 20 arasında değişen 50 çocuktan oluşuyor. Turneye katılacak çocuklar ise dönüşümlü olarak seçiliyor.

Çocukların haftada yedi buçuk saatten fazla idman yapmalarına izin verilmiyor. Bunun yerine onlardan evlerinde güç ve esneklik gerektiren egzersizleri tamamlamaları isteniyor.

Tüm çocuklar, Danimarka'nın ikinci büyük kenti olan Aarhus civarında oturuyor. Danimarka'daki eğitim sistemi, çocukların uzun süreli seyahatler yapmasına engel olmadığı için Uçan Afacanlar turnedeyken bile bir öğretmen eşliğinde eğitimlerine devam edebiliyorlar.

Siz de Uçan Yumurcaklar'la birlikte hafızalarınızdan silinmeyecek bir gün geçirmek istiyorsanız, 23-28 Ocak tarihleri için yerlerinizi şimdiden ayırtın ve Tim Show Center'da unutamayacağınız bir gün daha yaşayın.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- 4 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 4 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine %15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT