CarrefourSA ile Mutlu Patiler Günü

Tarihler: 24 Eylül 2017 Pazar ~ 24 Eylül 2017 Pazar 24 Eylül 2017 13:00

Yer: Life Park

Ücret: 1. Kategori - 32.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2017 ~ Eyl 24, 2017
Carrefour SA ile Mutlu Patiler Günü, 24 Eylül’de Lifepark’ta...

“Bilet gelirlerinin tamamı Hayvan Barınak'larına bağışlanacaktır.”

"Yaşam, eğlence ve festival parkı Life Park, bütün patili dostları, çocukları ve ailelerini İstanbul’un en eğlenceli ve eğitici festivaline davet ediyor.

CarrefourSA Ana sponsorluğunda gerçekleşecek Hem eğlenceli, hem de eğitici faaliyetleriyle ön plana çıkan, gün boyunca Radyo Voyage müziklerinin eşlik edeceği partide " Happy Pet's Day", tüm patili dostları çocukları ve aileleri dolu dolu bir pazar günü geçirmek için Lifepark'a davet ediyor. 

Evlerini arayan yüzlerce hayvanla tanışma fırsatı; rehabilitasyon amaçlı eğitilen dostların şovları ile farkındalık yaratmayı amaçlayan festivalden elde edilen gelirin tamamı belirlenen Hayvan Barınaklarına aktarılacak. Hayvan Dostu Dernekleri, Veteriner hekimler ve Hayvan Eğitimi Meslek Mensupları soruları yanıtlamak ve bilgi vermek için CarrefourSA ile Mutlu Patiler gununde bulunacak.

Evcil ve evsiz hayvanlarla biraraya gelinecek Happy Pet's Day'de patili dostlarımızın ihtiyaçları için satış standları bulunurken çocuklar da kids club bölümünde animasyon sisme oyuncaklar ve aktivitelerle unutulmaz bir haftasonu geçirecek. 

Temiz havanın ve ormanın tadını çıkarmak isteyen herkesin kaçırmaması gereken Mutlu Patiler festivalinde düzenlenecek yarışmalarda hayvan dostlarımızı sürpriz hediyeler ve unutulmaz bir hafta sonu bekliyor olacak. Lifepark`in sosyal sorumluluğu kapsamında ev sahipligi yaptıgı bu festivalde tum patili dostlarımızı mutlu etmek icin sizleri bekliyoruz."

Festivale katilacak tüm hayvanseverlerin yanlarinda patili dostlarimizin aşı karnelerini bulundurmasi gerekiyor. Tehlikeli irklar festivale alinamayacaktir Kamuya acik yerlerde tehlikeli irklarin bulunmamasi konusunda genelge bulunmaktadir Genelgeye gore tehlikeli irklar kategorisine giren pitbull terrier, japanese tosa , dogo argentino, fila brasileiro ve bu ırkların melezleri festival alanina alinmayacağını üzülerek belirtmek ister ve festival katılımcılarına duyururuz.

Festival katılımcılarına duyurulur.
Carrefour SA ile Mutlu Patiler gününde yer alacak aktiviteler içerisinde; 

•  Radyo Voyage ile Gün Boyunca Müzik Programı
•  
Köpek ve Dostu Yarışması
•  Gamze Aral ile Eğitmen Şovları
•  Veteriner Hekim Söyleşileri 
•  Köpek Sahiplendirme Köşesi 

•  Satış Standları 

•  Kids Club/Çocuk Oyun Alanı ve Aktiviteleri
•  Pınar Yücekuş ile Zumba Workshopu / 15:30 - 16:00

Kapı Açılış: 13.00
Festival Bitiş: 21.00

Festival alanında ücretli otopark mevcuttur.

- Tüm yaş grupları ücrete tabidir.- Etkinlikte oturma düzeni yoktur.- Pdf bilet uygulaması vardır. Lütfen biletlerinizin çıktısını almayı unutmayınız.- Can dostlarımız Mutlu Patiler festivale giriş yapabilmektedir.- Festivale katilacak tüm hayvanseverlerin yanlarinda patili dostlarimizin aşı karnelerini bulundurmasi gerekiyor. Tehlikeli irklar festivale alinamayacaktir Kamuya acik yerlerde tehlikeli irklarin bulunmamasi konusunda genelge bulunmaktadir Genelgeye gore tehlikeli irklar kategorisine giren pitbull terrier, japanese tosa , dogo argentino, fila brasileiro ve bu irklarin melezleri festival alanina alinmayacağını üzülerek belirtmek ister ve festival katılımcılarına duyururuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT