Herkes Sevdiğini Mutlu Etsin…

Herkes Sevdiğini Mutlu Etsin…

Tarihler: 09 Şubat 2016 Salı ~ 09 Nisan 2016 Cumartesi

Yer: İstanbul Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2016 ~ Nis 9, 2016

İstanbul Akvaryum Sevgililer Günü’nde hayatının en güzel gününü geçirmek isteyen çiftleri rengarenk canlıların büyülü bir atmosfer oluşturduğu sualtı dünyasına davet ediyor. Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum’un yıllık giriş kartları Şubat sonuna kadar indirimli olarak satışa sunuluyor. Herkes sevdiğini mutlu etsin diye yıllık giriş kartları yetişkinler için 125 TL yerine 99 TL, çocuklar için ise 95 TL yerine 69 TL fiyatıyla yıl boyu sualtı dünyasının tadını çıkarmaya davet ediyor.

Sevgilisine hayatının en özel gününü yaşatmak isteyenlere sınırsız eğlence sunan İstanbul Akvaryum, aynı zamanda ziyaretçilerine konsantre bir dünya turu imkanı sağlıyor. İçerisinde birbirinden ilginç 17 bin kara ve deniz canlısının bulunduğu su altı dünyası, Karadeniz’den Pasifik’e uzanan gezi güzergahı ve gerçek Amazon Yağmur Ormanları bulunan akvaryum, eşsiz güzelliğiyle ziyaretçilerini büyülüyor.

Sevgililer Günü’nde ona dünyaları armağan edin

Sevgililer Günü’nde Aşk’ın yolunu Florya’da yer alan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum’dan geçirenler, 16 farklı teması ve Amazon Yağmur Ormanları’yla sevdiğine dünyaları armağan ediyor. En özel güne, en özel indirimler uygulayan İstanbul Akvaryum, yıl boyunca çeşitli etkinliklere ve renkli görsel şovlara da ev sahipliği yapıyor. Sevgililer Günü’nde tüm aşk dolu çiftleri unutulmayacak bir gün geçirmeye davet ediyor.

Detaylı bilgi için: www.istanbulakvaryum.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT