İsfanbul Tema Park’tan online Bilette Yüzde 60 İndirim!

İsfanbul Tema Park’tan online Bilette Yüzde 60 İndirim!

Tarihler: 28 Temmuz 2020 Salı ~ 31 Ağustos 2020 Pazartesi

Yer: İsfanbul Tema Park

Adres: Yeşilpınar Mah. Girne Cad. Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2020 ~ Ağu 31, 2020

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, Kurban Bayramı’nı büyük bir coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. İsfanbul Tema Park, sevdikleri ile eğlence ve macera dolu, unutulmayacak anılara imza atmak isteyenler için Kurban Bayramı’na özel eşsiz bir kampanya başlattı. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek kampanya ile eğlence severler online biletlerde yüzde 60 indirim fırsatı yakalayacak.

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, Kurban Bayramı’nı büyük bir coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. İsfanbul Tema Park, sevdikleri ile eğlence ve macera dolu, unutulmayacak anılara imza atmak isteyenler için Kurban Bayramı’na özel eşsiz bir kampanya başlattı. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek kampanya ile herkes doyasıya eğlensin diye online biletlerde yüzde 60 indirim fırsatı sunan İsfanbul Tema Park, açık havada güvenli eğlence sunuyor.

Özlenen bayram eğlencesi
Kurban Bayramı’nda İsfanbul Tema Park, eğlence dolu o özlenen bayram günlerini yaşamak isteyenler için en ideal adres olacak. 7’den 70’e herkesin, ailece sınırsız eğlenme imkanı bulduğu İsfanbul Tema Park, heyecan dolu üniteleri ile bayram coşkusunu, neşesini bir başka yaşatacak.

İsfanbul Tema Park’ta; 3 saniyede 110 km hıza ulaşan dünyanın en iyi 4’üncü roller coaster’ı Nefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, macera severlerin ilgi odağı Viking, efsanevi King Kong ve 20 milyon dolarlık yatırımla 4 bin metrekarelik bir alana kurulan, İstanbul’un fethini insansı robotlarla anlatan “Fatih’in Rüyası”, İsfanbul Tema Park’ın en sevilen üniteleri arasında yer alıyor.

Ailece eğlence tutkunlarına unutamayacakları deneyimler yaşatan İsfanbul Tema Park, sınırsız eğlence olanakları, sıra dışı konsept mimarisiyle misafirlerine tek biletle tüm ünitelerden gün boyu sınırsızca faydalanma imkanı sunuyor. Eğlence tutkunları İsfanbul Tema Park’ın yıllık kartı Yes Club’a üye olarak yıl boyu sınırsızca eğlenebilme şansı da yakalıyor. İsfanbul Tema Park’ın kampanyaları ve eğlence avantajları hakkında en güncel bilgiler ise www.isfanbul.com adresinde yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT