Kahramanlar Çocukları Ziyarete Geldi

Kahramanlar Çocukları Ziyarete Geldi

Tarihler: 26 Ekim 2016 Çarşamba ~ 30 Ekim 2016 Pazar 26 - 30 Ekim

Yer: Forum İstanbul AVM

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 443 13 50

Faks: 0212 443 13 99

Web: http://www.forumistanbul.com.tr

E Posta: bilgi@forumistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2016 ~ Eki 30, 2016

Yüzde 100 meyve suyu içeren DİMES Heroes %100 serisi için farklı AVM’lerde düzenlenen etkinliklerde çocuklar dünyaca ünlü Justice League karakterleriyle, anneleri de faydalı ve eğlenceli DİMES ürünleriyle yakından tanışıyor.

Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve Türkiye’nin önde gelen içecek markalarından DİMES, yüzde 100 meyve suyu kategorisini geliştirmeyi sürdürüyor. İlave şeker, renklendirici, tatlandırıcı katkı maddeleri ya da koruyucu maddeler de içermeyen ve ambalajlarında dünyaca ünlü Justice League karakterleri Superman, Batman, Green Lantern ile Flash’ın yer aldığı DİMES Heroes %100 serisi, firmanın lideri olduğu 200 ml kategorisine farklı bir dinamizm getiriyor ve sektöre yön veriyor. DİMES ile Warner Bros ve Lisans A.Ş. arasında kurgulanan uzun soluklu işbirliği kapsamında, İstanbul’un farklı AVM’lerinde gerçekleştirilen etkinliklerde, Justice League evreni çocukların renkli dünyasıyla buluşuyor.

DİMES Heroes %100, Çocuklar ve Annelerini Justice League Evreninde Ağırlıyor

Çocuklar etkinlik alanında Justice League kahramanlarının maketleriyle oynama, kostümler ve el boyalarıyla sevdikleri kahramanın kılığına bürünme ve fotoğraf çekme şansı elde ediyor. Güvenli tırmanma alanı ve boyama kiti gibi etkinlikler ise, çocukların fiziksel ve sanatsal becerilerini destekliyor. Etkinlik alanında ayrıca, çocuklarına eşlik eden annelere, DİMES’in yüzde 100 meyve suyu içerikli, faydalı ve eğlenceli ürünleri hakkında bilgi veriliyor ve ürün tadımları gerçekleştiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT