Kaplan Maplan

Tarihler: 31 Temmuz 2016 Pazar ~ 31 Temmuz 2016 Pazar 31 Temmuz 2016 12:00

Yer: Trump Kültür ve Gösteri Merkezi

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2016 ~ Tem 31, 2016
Çocuklara, başka birine özenmeden, kendi özelliklerine sahip çıkmanın güzelliği ile her canlının birbiri ile dostluk kurabileceğini anlatan "Kaplan Maplan" Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelenecek.

Oyun, her şeyden korkan bir fare, yavaş salyangoz, sevgi dolu bir kirpi, pembecik kuş, reçel köstebek ve büyülü ağaç arasında geçmekte. Tüm olaylara bir ağacın tepesinden şahit olan bir yavru kelebek ile minik arı, pamuk fareye istediği hayvan olması için destek veren bir büyülü ağaç oyunun renk karakterleridir.

Oyun ana fikri, kendi özelliklerini bilmenin ve onların güzel yanlarına sahip çıkmanın mutluluk getireceğidir. Bir başka canlının güç, beceri ve güzelliklerine bakarak kendi becerilerini göremeyen bir fare, büyülü ağaç sayesinde önce bir kedi, sonra bir kaplana dönüşecek ama yine de hayal ettiği cesarete kavuşamayacaktır. Üstelik fare olmaktan vazgeçtiği için, bir farenin çevikliği ve rahatlığından da mahrum kalacaktır.

Oyunda Aycan Koptur ana karakter Pamuk Fare’yi canlandırıyor. Begüm Koyçiç, Can Türkdoğan, Efe Yeşilay, Ezgi Ünveren, Funda Pelin Kurt, Kübra Madak, Metin Hasgül diğer karakterleri canlandırmakta. Koreografisini Begüm Koyçiç’in yaptığı bu müzikli oyunu İpek Kadılar yazdı. Barış Kıralioğlu tarafından yönetilen oyunun özgün müzikleri Mutlu Doğan’a ait.

- Her yaş çocuk bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT