KidzMondo’dan Çocuklara Okula Dönüş Hediyesi

KidzMondo’dan Çocuklara Okula Dönüş Hediyesi

Tarihler: 12 Eylül 2018 Çarşamba ~ 23 Eylül 2018 Pazar

Yer: KidzMondo Trump İstanbul

Adres: Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2018 ~ Eyl 23, 2018

Tatil bitti, okul heyecanı başlıyor! Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk eğlence & öğrence şehri KidzMondo, yeni eğitim-öğretim dönemine keyifli bir giriş yapsınlar diye 15-16 Eylül ve 22-23 Eylül tarihlerinde tüm çocuklara kapı girişi bilet alımlarında yüzde 30 indirim sağlıyor.

Okula dönüş kapsamında çok daha fazla eğlence!
Çocuklara sınırsız eğlence imkanı sunan KidzMondo’nun deneyimli sanat ekibinin hazırladığı okula dönüş etkinlikleri, çocukları daha fazla mutlu edecek ve keyiflendirecek. KidzMondo’da Eylül ayı boyunca her hafta sonu bitkilerle resim atölyesi ve hayvanlar için kulübe yapımı gibi birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler, özel dans şovları düzenlenecek.

Geri Dönüşüm Sergisi…
Ayrıca KidzMondo Yaz Kampı’na katılan minik sanatçıların kamp süresince yaptıkları eserlerden oluşan KidzMondo Geri Dönüşüm Sergisi de eylül ayı boyunca çocukların beğenisine sunulacak.

KidzMondo airport girişlerinden 30 Eylül tarihine kadar alınan biletler, Bonus özellikli tüm kartlara %30 indirimli olacak. Yalnızca Kidzmondo gişelerinden alınan biletlerde geçerli olacak olan kampanya ile çocuklar KidzMondo’da gerçek yaşamı en eğlenceli haliyle deneyimlemenin keyfini doyasıya yaşayacak. Çocuklar eğlenip yeteneklerini keşfederken aileler de %30 indirim kampanyası ile çocuklarının mutluluğuna ortak olacak.

Eğlence & öğrence şehri KidzMondo!
40’tan fazla meslek ve 53’ün üzerinde rolün yer aldığı KidzMondo’da çocuklar pilot, dedektif, astronot, itfaiyeci, doktor, inşaat ustası ve moda tasarımcısı gibi birbirinden farklı meslekleri deneyimleyerek hem eğleniyor hem öğreniyor.

www.kidzmondoistanbul.com / 0212 348 10 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT