Kış Mevsimi Finali 2015

Tarihler: 04 Nisan 2015 Cumartesi ~ 04 Nisan 2015 Cumartesi 12:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 7.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2015 ~ Nis 4, 2015

Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor organizasyonu olan League of Legends Şampiyonluk Ligi’nin 2015 Kış Mevsimi Finali, 4 Nisan'da Volkswagen Arena’da!

LOL Şampiyonluk Ligi'nin 2015 Kış Mevsimi Finali biletleri satışta! Üstelik gnctrkcll'lilere özel 1+1 kampanyası ile bir bilet alana ikinci bilet de bedava! LOL yazıp 2278'e SMS atarak ya da gnctrkcll uygulaması içinde yer alan "Fırsatlarım" alanından kampanya şifreni hemen alabilirsin. E hadi!

Elektronik sporlar, bilgisayar üzerinden oynanan çeşitli oyunların, profesyonel bazda organize edilen turnuvalarda, lisanslı oyuncular ve profesyonel kulüplerin katılımı ile gerçekleştiği bir spor dalıdır. Günümüzde, dünyada hızla gelişen ve büyüyen eSpor, gelişmiş ülkelerde özerk federasyonların kurulduğu, milyonlara hitap eden ve gerek sporcu gerekse de izleyici kitlesi olarak interaftiklik ve sosyalleşme düzeyi diğer tüm sporların önüne geçmiş durumdadır.

League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Dünya çapında 80 milyon, Türkiye’de ise 3 milyondan fazla kayıtlı hesaba sahip League of Legends, her geçen gün büyüyen topluluğuyla dünyanın en çok oynanan PC oyunudur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

Dünyanın en aktif profesyonel rekabet ortamına sahip olan League of Legends için, yıl boyunca pek çok turnuva düzenlenir. Bunlardan en ünlüsü de, profesyonel oyuncuların büyük ödüller ve muhteşem bir kupa için yarıştığı Şampiyonluk Ligi'dir. Tüm bu mücadele ise anlık 70.000’lik seyirci rekoru, aylık ise 1.5 milyondan fazla tekil izlenme sayısına sahip LoL TV’den canlı yayınlanıyor.

Kış Mevsimi Finali’ne gel, ödüller kazan, oyuncularla tanış ve heyecana tanıklık et!

4 Nisan Cumartesi günü Volkswagen Arena’daki etkinliğe katılan biletli oyuncular, hem Türkiye Sunucusu’nda geçerli 840 RP, hem de Lotus Çiçeği Karma kostümü hediyelerinin sahibi olacak. Hediye RP’leri kullanmak için, biletlerde yer alan kodları, http://bit.ly/biletbarkod (bu uygulama 7 Nisan 2015 tarihinden itibaren aktif olacaktır) üzerinden doğrudan kendi hesaplarına aktarmaları yeterli olacak.

Türkiye League of Legends 2015 Sezonu, Volkswagen Arena’da gerçekleşecek olan Kış Mevsimi Finali ile bu yılın ilk şampiyonunu belirleyecek. Binlerce seyircinin karşısına çıkacak takımlar, Şampiyonluk Ligi’ndeki mücadelelerini “Kış Mevsimi Şampiyonu” unvanı ile taçlandırmaya çalışacak. 4 Nisan günü Volkswagen Arena’da düzenlenecek eSpor şöleninde, seyircileri hem heyecanlı mücadeleler hem de gün boyunca sürecek etkinlikler ve hediyeler bekliyor.

- Gnctrkcll kampayası ile hediye bilet kazanan bilet sahipleri;Etkinlik mekanına ellerindeki SMS biletleriye gelen bilet sahiplerine 2 adet davetiye bilet teslim edilecektir ve müşterilerin koltuk numaraları bu davetiye biletlerin üzerinde yer alacaktır.
- Etkinliğe katılan Sihirdarlar www.bit.ly/biletbarkod adresinden etkinlik sonrasında hediyelerini alabilirler. Site, 7 Nisan 2015 tarihinden itibaren aktif olacaktır.
- Hediye RP ve kostümler sadece Türkiye sunucusunda geçerlidir.
- 13 yaş altındaki katılımcılar velileri ile katılabilirler. Veliler için bilet gerekmektedir.
- İçeriye yiyecek ve içecek sokulması yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT