Küçük Prens Müzikali

Tarihler: 27 Ocak 2016 Çarşamba ~ 27 Ocak 2016 Çarşamba 27 Ocak 2016 20:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 89.00 TL 2. Kategori - 67.00 TL 3. Kategori - 56.00 TL 4. Kategori - 45.00 TL 5. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bostanlar Arası Sokak No: 8 Bostancı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Faks: 0216 416 17 81

Web: http://www.bgmonline.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2016 ~ Oca 27, 2016
Fransız yazar ve pilot Saint-Exupery'in Dünyaca ünlü hikayesi, muhteşem sahne prodüksiyonu ve birbirinden ünlü oyuncuları ile Doğa Okulları'nın desteği ile Türkiye'nin ilk büyük, yerli çocuk müzikali oluyor!

Dünya'nın en çok satan ve okunan hikayelerinden "Küçük Prens"'in, yapımcılığını ve yönetmenliğini Alev Baymur'un yaptığı müzikali, 27 Ocak 2016'da Bostancı Gösteri Merkezinde sahnelenecek. Çocukların gelişimine katkı sağlayacak her türlü projede yer alan Doğa Okulları müzikalin sponsorları arasında yerini alıyor.

Çocuklara kendi yaşam amaçlarını bulmanın önemini anlatıyor.
Bugüne kadar dahil olduğu tüm projeleri titizlikle seçen Doğa Okulları, bir eğitim kurumu olarak sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyor. Doğa Okulları, Küçük Prens müzikalinin, minikleri bir yandan eğlendirirken, diğer yandan kendi içsel güçlerini keşfetmeleri ve hayatı öğretilmiş kalıplar yerine kendi yöntemleriyle öğrenmeleri, merak duygusunu asla kaybetmemeleri gibi önemli mesajlar verdiğine inanıyor.  Küçük Prens, "yetişkin" olmayı yetişkinlerin dünyasından yanlış örneklerle anlatarak, adeta hayatın nasıl anlamlı kılınacağına dair kılavuzluk ediyor. Hayata hiç sorgulamadan dahil olmak yerine hayallerine inanarak ve yeteneklerine güvenerek kendi yaşam amacını bulmanın en doğrusu olduğu mesajını veren hikaye, eğitici yönüyle dikkat çekiyor.

"Küçük Prens" oyununda izleyici yine ilk kez yerli bir tiyatro yapımında hologram ile karşılaşacak.
Son günlerin yıldız çocuk oyuncularından Altın Kelebek ödüllü Ata Berk Mutlu'nun Küçük Prens'i canlandırdığı, müzikleri Yücel Arzen'e ait müzikalde anlatım Uğur Polat'a ait. Diğer önemli rolleri Özkan Uğur, Meltem Cumbul, Burak Kut, Ferman Akgül (maNga), Erhan Yazıcıoğlu, Demet Tuncer, Bülent Şakrak, Tamer Levent, Cihan Okan paylaşıyor. Altan Gördüm hem sahne alırken, aynı zamanda oyuncu yönetmenliğini de üstleniyor. Koreografisini Ebru Cansız'ın yaptığı, şarkı sözlerini Serra Kerimzade, Kerem Pilavcı ve Gökçe Eyüboğlu'nun yazdığı "Küçük Prens Müzikali", hayal etmekten vazgeçmeyenlere, unutulmaz bir gösteri vaad ediyor.

- 4 yaş ve üstü bilete tabidir. 4 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT