Küçük Prens Müzikali

Tarihler: 19 Mart 2016 Cumartesi ~ 19 Mart 2016 Cumartesi 19 Mart 2016 14:00

Yer: Mall of İstanbul MOİ Sahne

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL 2. Kategori - 39.50 TL 3. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mall of İstanbul AVM, Kat: 4 Başakşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2016 ~ Mar 19, 2016
Dünya'nın en çok satan ve okunan hikayelerinden "Küçük Prens"'in, yapımcılığını ve yönetmenliğini Alev Baymur'un yaptığı "Küçük Prens Müzikali" 19 Mart'ta Mall of İstanbul MOİ Sahne'de....

Fransız yazar ve pilot Saint-Exupery'in Dünyaca ünlü hikayesi, muhteşem sahne prodüksiyonu ve birbirinden ünlü oyuncuları ile Türkiye'nin ilk büyük, yerli holografik müzikali oluyor!

Çocuklara kendi yaşam amaçlarını bulmanın önemini anlatıyor. Küçük Prens müzikali, minikleri bir yandan eğlendirirken, diğer yandan kendi içsel güçlerini keşfetmeleri ve hayatı öğretilmiş kalıplar yerine kendi yöntemleriyle öğrenmeleri, merak duygusunu asla kaybetmemeleri gibi önemli mesajlar veriyor.

Küçük Prens, "yetişkin" olmayı yetişkinlerin dünyasından yanlış örneklerle anlatarak, adeta hayatın nasıl anlamlı kılınacağına dair kılavuzluk ediyor. Hayata hiç sorgulamadan dahil olmak yerine hayallerine inanarak ve yeteneklerine güvenerek kendi yaşam amacını bulmanın en doğrusu olduğu mesajını veren hikaye, eğitici yönüyle dikkat çekiyor. Son günlerin yıldız çocuk oyuncularından Altın Kelebek ödüllü Ata Berk Mutlu Küçük Prens rolünü dönüşümlü olarak Yalgın Yeter ile paylaşıyor. Müzikleri Yücel Arzen'e ait müzikalde anlatım Uğur Polat'a ait. Müzikalde Burak Kut, Ferman Akgül (maNga) sahne alırken, holografik olarak Özkan Uğur, Meltem Cumbul, Altan Gördüm, Erhan Yazıcıoğlu, Alkış Peker, Cihan Okan,  Tamer Levent, bir İlk'e imza atıyorlar. Pilot rolünün bir diğer kastı olan Ali Murat Erengül'ün yanı sıra Gökçe Eyüboğlu, Kerem Pilavcı,  Funda Kılıç, Mine Doğan, Ayşegül İnci, Günay Acar, Demet Şaşmaz Levi, Mehmet Nuri Arkan, Yağız Eyüboğlu'da projede  yer alıyor.

Oyunlaştırmanın ve şarkı sözlerinin Serra Kerimzade, Kerem Pilavcı, Gökçe Eyüboğlu tarafından yapıldığı, senaryo danışmanlığını Ayla Hacıoğulları'nın üstlendiği "Küçük Prens Müzikali" hayal etmekten vazgeçmeyenlere unutulmaz bir gösteri vaat ediyor.

19 Mart Mall of İstanbul Moi Sahne'de sahne alacak oyuncular : Ferman Akgül, Yalgın Yeter, Gökçe Eyüboğlu, Kerem Pilavcı,Funda Kılıç, Ayşegül İnci, Yağız Eyüboğlu

- PDF biletinizi yazdırmayı unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT