Neşeli Pazarlar

Tarihler: 23 Ekim 2016 Pazar ~ 23 Ekim 2016 Pazar 23 Ekim 2016 11:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2016 ~ Eki 23, 2016
Yalnızca çocuklardan oluşan Neşeli Pazarlar, 23 Ekim'de ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda müzikseverlerle buluşuyor.

"Ne varsa çocuklarda var.

Orkestra denilince akla şık giyinmiş hanımlar ve beyfendiler, hafif mağrur duruşlar, nihayetinde saygılı, özenli ve ciddi bir ortam gelir. Şimdi, cıvıl cıvıl, neşeli bir orkestrayla karşılaşmaya hazır olun çünkü bu orkestra yalnızca çocuklardan oluşuyor. Barış için Müzik adı altında toplanan birbirinden yetenekli, pırıl pırıl çocukların performansı, büyüklerini de neredeyse hiç aratmıyor. Daimi olarak ENKA Kültür Sanat Buluşmalar'ında tüm çocukların ücretsiz seyrettiği 'Barış için Müzik', El Sistema ve Sistema Europe programlarının Türkiye yürütücüsü olarak karşılık beklemeden yüzlerce imkanı sınırlı çocuğa evrensel ve çok sesli müzik eğitimi veriyor. Harika bir pazar günü planı yapmak istiyorsanız, çocuklarınızla beraber güne Oditoryum’da başlamak çok iyi bir fikir olabilir. Bu konserin, küçüklerin ufkunu açan ve içlerindeki yaratıcılık hevesini uyandıran faydalı bir ilham kaynağı olduğunu da eklemek gerekiyor. Üstelik yalnızca küçükler için değil anne babaları için de öyle."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- ENKA Kültür Sanat etkinlikleri için MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.- 5-16 yaş arası çocuklar için ücretsizdir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT