Panora’da Şirinler’le Tanış

Panora’da Şirinler’le Tanış

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 23 Nisan 2017 Pazar

Yer: Panora AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ Nis 23, 2017

Birbirinden renkli etkinlikler ile miniklerin yüzünü güldüren Panora AVM, Nisan ayında da çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. 

Beyazperdede ‘‘Şirinler Kayıp Köy’’ filmi ile sevenleriyle buluşan çizgi film, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Panora AVM’de olacak. 14-23 Nisan tarihleri arasında çocuklar ile buluşacak olan etkinlik, saat 13.00’te başlayacak. Saat 20.00’ye kadar yedi seans şeklinde devam edecek olan eğlence ile minik misafirler, etkinlik alanında birçok aktivite yapmanın keyfini yaşayacak.

Oyun şölenine davet
Kurulacak olan oyun atölyeleriyle eğlencenin tadını çıkaracak olan minik misafirler, birbirinden zevkli oyunların dünyasında yolculuğa çıkacak. Etkinlikler sayesinde çocuklar bir yandan yeteneklerini keşfederken bir yandan da bayram tadında bir gün yaşayacak. Oyun alanında vakit geçiren minikler daha sonra, büyük küçük herkesin sevdiği Şirinler karakterleri buluşma fırsatı yakalayacak. Sahnedeki yerini alan Şirinler, renkli şovlarını Ankaralı çocuklar için sergileyecek. Sevilen karakterler ile tanıştıktan sonra fotoğraf çektirme şansına da sahip olan minik misafirler, çektirdikleri eğlenceli mi eğlenceli fotoğraflarının baskılarını da alarak; bu keyifli güne dair anı edinmiş olacaklar. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT