Rahmi M. Koç Müzesi’nde Eğlenceli Yaz

Rahmi M. Koç Müzesi’nde Eğlenceli Yaz

Tarihler: 17 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 19 Eylül 2016 Pazartesi

Yer: Rahmi M. Koç Müzesi

Adres: Keçeci Piri Mah. Hasköy Caddesi No: 5, Hasköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 369 66 00 Dahili: 133

Faks: 0212 369 66 06

Web: http://www.rmk-museum.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2016 ~ Eyl 19, 2016

Çocuklara en eğlenceli yaz hediyesi Rahmi M. Koç Müzesi gezisi

Okullar açılmadan önce çocuklarıyla iyi zaman geçirmek isteyen ailelere Rahmi M. Koç Müzesi eğlence dolu bir gün teklifinde bulunuyor. Atlıkarınca, oyun parkı ve tren gezisi gibi eğlenceli aktivitelerle hem çocuklar hem aileler keyifli anlar geçirecekler.

Rahmi M. Koç Müzesi, çocuklarının tatilde hem sosyalleşmesini hem de eğlenmesini isteyen herkesi eğlence dolu bir yaz günü için müzeye davet ediyor. Sergiler, nostaljik atlı karınca, oyun parkı gibi aktiviteler ile çocuklar müzede eğlenceli bir gün geçirecek.

Büyüklere nostalji çocuklara eğlence
Rahmi M. Koç Müzesi’nde herkesi dolu dolu bir gün bekliyor. Atlıkarınca ile aileler kendi çocukluklarını anarken, çocuklar da anne-babalarının bu heyecanına ortak olacak. Yaz tatilini İstanbul’da geçiren çocuklar ayrıca müzenin oyun parkında da eğlenebilecek.

Renkli Matematik Dünyası
Rahmi M. Koç Müzesi'nde yer alan "Renkli Matematik Dünyası” bölümü interaktif deney setleri ile çocuklara matematiği sevdiriyor. Bölümde bulunan 32 adet deney seti çocuklara, matematik ve fen bilimlerini "anlaşılmaz ve erişilmez" olmaktan çıkarıp "dokunulabilir ve sevilebilir" kılmayı hedefliyor. Hazırlanan deney masalarında çocuklar ve öğretmenler bir arada oyunlar oynayabiliyor, renkli ve eğlenceli cisimlere dokunarak keyifle deney yapabiliyorlar. Mimar Sinan’ın köprülerinin sırrından, Leonardo da Vinci'nin Haliç için tasarladığı köprüyü tekrar kurmaya; Pisagor teoreminin ispatından, olasılığı bir beste yaparak öğrenmeye kadar çeşitli eğitimlerin yer aldığı bu bölümde çocuklar sadece keyifli değil aynı zamanda kaliteli vakit geçirme şansı yakalıyor.

Hafta sonu tren seferleri
Rahmi M. Koç Müzesi, hafta sonları şehrin karmaşasına ve zamansızlığa alışan herkes için ulaşılacak yerin değil yolculuğun kendisinin keyifli olduğunu hatırlatan nostaljik tren turları düzenliyor. 1965 Ruston & Hornsby dizel lokomotif ve 1970’lerden kalan Baguley-Drewry ile çekilen tarihi vagonlarla Hasköy-Sütlüce Demiryolu turları için bilet gişesinde rezervasyon yaptırmak yetiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT