Ramazan Coşkusu Buyaka’da

Tarihler: 27 Haziran 2014 Cuma ~ 27 Temmuz 2014 Pazar

Yer: Buyaka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2014 ~ Tem 27, 2014

Anadolu Yakasında kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka, gerçekleştireceği etkinlikler ile ziyaretçilerine birbirinden eğlenceli bir ramazan ayı sunuyor.

Türkiye’nin ve Anadolu Yakası’nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması, teraslı gurme restoranları, özgün mimari yapısı ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatan Buyaka, sosyal ve kültürel etkinliklerini ramazanda da sürdürüyor.

Buyaka’da, Ramazan ayı süresince Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 18.15 – 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Neyzen DJ ve Modern Fasıl ekibi ile ramazan eğlencelerinin en seçkin müzik dinletileri sunulacak. Minik konuklarını da unutmayan Buyaka ramazan boyunca her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 13.00- 18.00 saatleri arasında Hacivat Karagöz Atölyesi, Ebru Sanatı Atölyesi , Minyatür Ramazan Davulu ve Fes Süsleme Atölyeleri ile Ramazan geleneklerini yaşatacak .Müzik dinletileri ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra, ramazan konseptli Karikatür ve Canlı Heykeller etkinliği ile de ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT