Sihirli Kış Kanyon’da

Sihirli Kış Kanyon’da

Tarihler: 01 Aralık 2016 Perşembe ~ 31 Aralık 2016 Cumartesi

Yer: Kanyon

Adres: Büyükdere Cad. No:185 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 53 00

Faks: 0212 317 53 51

Web: http://www.kanyon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2016 ~ Ara 31, 2016

Sihrin kapıları Kanyon’da açılıyor!

Kanyon bu yıl misafirlerine sihirli bir dünyanın kapılarını açıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Aralık ayı boyunca Kanyon’a gelen herkesi birbirinden güzel sürprizler bekliyor.

Ayrıca bu yıl yılbaşı alışverişini Kanyon’dan yapan misafirler Aralık ayında her güne bir iPhone 7 kazanma fırsatı yakalıyor.

2017’yi beklerken sevdiklerine farklı hediye alternatif arayanları buluşturan “Hediye Pazarı”ndan, çocukluğuna dönmek ya da çocukluğunun tadını çıkarmak isteyenler için Atlı Karınca’ya, yılbaşı sofraları için farklı alternatifler bir arada sunulacağı “Yılbaşı Pazarı”ndan sihirli performanslarıyla misafirleri şaşırtacak sihirbazlara kadar pek çok farklı seçenek Kanyon misafirlerini bekliyor. Her yıl binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri’ nde ise bu yıl MFÖ, müzik severler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Atlı Karınca Kanyon’da
2-23 Aralık tarihleri arasında etkinlik alanında yer alan atlıkarınca ile çocukluğuna dönmek ya da çocukluğunun tadını çıkarmak isteyen tüm misafirler Sihirli Kış Kanyon’da keyfini Kanyon’da yaşayacak.

Sihir Evi Kanyon’da
1-16 Aralık arasında etkinlik alanında günde iki defa sihrin kapılarının açılacağı “Sihir Evi”nde misafirler sihirli bir dünyaya giriş yapacak.

Hediye Pazarı Kanyon’da Kuruluyor
17-23 Aralık tarihleri arasında kurulacak “Hediye Pazarı Kanyon’da”da takıdan dekorasyona, kırtasiye malzemelerinden plaklara, oyuncaklardan tasarım ürünlerine kadar farklı yılbaşı hediye alternatifleri bir arada sunulacak.

Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri’nin Yıldızı MFÖ
Her yıl binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel “Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri”, bu yıl MFÖ’yü ağırlayacak. MFÖ’nin unutulmaz şarkılarının olacağı konserde en sevilen şarkılar Kanyon misafirleri ile birlikte seslendirilecek. Bir ay boyunca Kanyon’da esecek sihirli rüzgar MFÖ grubunun sahne alacağı 25 Aralık Pazar günü 18.00’de gerçekleşecek geleneksel “Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri” ile esmeye devam edecek.

Yılbaşı Pazarı Kanyon’da Kuruluyor
26-31 Aralık tarihleri arasında kurulacak “Yılbaşı Pazarı Kanyon’da”da ev yapımı reçellerden ekmeğe, çaydan glütensiz ürünlere ve çikolatalara, zeytinyağına birbirinden özel, yılbaşı sofraları için farklı alternatifler bir arada sunulacak.

Yılbaşı Alışveriş Kampanyası
Kanyon’da Aralık ayı boyunca toplam 100 TL ve üzeri alışveriş yapan misafirler Kanyon geleneksel yılbaşı çekilişine katılarak her güne bir iPhone7 kazanma fırsatı yakalıyor.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi ve katılım koşulları için: www.yeniyilkanyonda.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT