Şişli’de Cumhuriyet Coşkusu

Tarihler: 29 Ekim 2015 Perşembe ~ 29 Ekim 2015 Perşembe

Yer: Cevahir Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2015 ~ Eki 29, 2015

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şişli’de coşku ile kutlanıyor

Cumhuriyet’in 92.yılı Şişli’de coşku ile kutlanıyor. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü öncülüğünde, "Cumhuriyetimize Sahip Çıkıyoruz" temalı 92. yıl Cumhuriyet yürüyüşü, 29 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da Harbiye Askeri Müze önünden start alacak.

Şişli Belediyesi'nin her yıl büyük bir coşkuyla kutladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bu yıl fener alayı ile başlayacak. Saat 19.30’da Harbiye Askeri Müze önünden başlayacak olan yürüyüş boyunca vatandaşlar, ellerinde taşıdıkları bayraklar ve meşaleler ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. yılını kutlayacaklar. Marşlar ve şarkıların hep bir ağızdan söyleneceği fener alayı, yürüyüşün ardından Cevahir Alışveriş Merkezi önünde sona erecek.

Yürüyüş sonrası Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Sertab Erener konseri ile devam edecek. Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Sertab Erener, saat 20.30’da Cevahir Alışveriş Merkezi önünde en güzel şarkılarını, cumhuriyet coşkusuna katılan yurttaşlar için seslendirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT