Sömestr'de Mall of İstanbul'da Yok Yok

Sömestr'de Mall of İstanbul'da Yok Yok

Tarihler: 20 Ocak 2017 Cuma ~ 05 Şubat 2017 Pazar

Yer: Mall of İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2017 ~ Şub 5, 2017

Çizgi kahramanlar, kahkaha dolu şovlar, oyunlar, konserler, hediyeler ve çok daha fazlası Bu sömestr Mall of İstanbul’a!

Gençlere ve çocuklara doyasıya bir tatil yaşatmak isteyen Mall of İstanbul, sanat ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor. Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence parkı MOİPark yüzlerce eğlence ünitesiyle çocuklara doyasıya bir tatil keyfi yaşatacak. MOİSahne ise tiyatro oyunları ve konserlerle hem çocuklar hem de aileleri için keyifli bir tatil programı oluşturdu. Çizgi kahraman Robin Hood ise bu sömestr tatilde çocuklarla Mall of İstanbul’da buluşup oyunlar oynuyor, atölyeler düzenliyor.

Çocuğuna unutulmaz bir karne hediyesi vermek isteyen aileler Türkiye’nin en büyüğü Avrupa’nın en iyisi Mall of İstanbul’da buluşacak. Çocuğuyla birlikte doyasıya eğlenmek isteyen aileler için, Mall of İstanbul’da yer alan Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK en iyi seçeneklerden biri. Kahraman olmak isteyen çocuklar için ise Mall of İstanbul ‘Robin Hood’un dünyasının kapılarını çocuklar için açacak. Türkiye’nin en çok genç ve çocuk mağazasını bünyesinde barındıran Mall of İstanbul’da sömestr hediyesi almak keyfe dönüşecek. Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne’de sergilenen tiyatro oyunları, konserler ve sahne şovları eğlence ve sanatla dolu bir sömestr yaşatacak. Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi Cinetech’de de sinema keyfi bir şölene dönüşecek.

Robin Hood macera dolu dünyasında çocukları bekliyor
KİDZ TV’de çocukların severek izlediği çizgi film kahramanı Robin Hood, sömestr boyunca Mall of İstanbul’da çocukları bekliyor olacak. Daima haklının ve ezilenin yanında savaşan asil savaşçı Robin Hood, çocukları önce önemli bir sınavdan geçirecek. Tırmanış, engelleri aşma, ok atabilme gibi parkurlardan geçen çocuklar fiziki becerinin yanında zeka geliştirici oyunlara da katılacak. Robin Hood için özel olarak kurulu alanda çocuklar Origami Sanatı ile Robin Hood şapkası ile ok ve yay yapmayı öğrenecek. Bir diğer sevilen karakter Sihirbaz Marian’de Robin Hood için hazırlanan alanda olacak ve çocuklara Sihirbazlık Atölyesi’nde küçük illüzyonlar sunacak. Sevimli karakter Tuck’la çocuklar leziz kurabiyeler yapacak ve onları keyiflerince süsleyecek. Yaklaşık 1 saat sürecek olan atölye çalışmaları ve oyunların sonunda çocuklara sertifika verilecek, sevimli karakterlerle çektirdikleri fotoğraflar, yaptıkları ok ve yaylar ve şapkalar hediye edilecek.

Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK
Yer çekimsiz alan deneyimi yaşatan ‘Yer Çekimi Sıfır’dan ‘Dehşet Oteli’ne, çarpışan otolardan atlıkarıncaya, atari oyunları ve ödüllü yarışmalardan kahkaha geçitlerine kadar yüzlerce keyifli oyun MOİPARK’ta yer alıyor. MOİPARK’ta eğlenceli sahne şovları da düzenleniyor. ‘Taşkafa Show’da Taşkafa karakterleri sahneye çıkıyor ve çocukların da katılabildiği müzikli bir şov düzenliyor. Bir diğer gösteri ‘Kaçak Show’da da Taşkafalar’ın gezegeninden kaçan iki kaçağın komedisi sergileniyor. Etkinlik tarihleri 21-22 ve 28-29 Ocak ile 4-5 Şubat. Kaçak Show saat 15.30, Taşkafa Show saat 16.30’da. MOİPARK hakkında ayrıntılı bilgi www.moipark.com.tr adresinden alınabilir.

Tiyatro, konser ve Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi
Mall of İstanbul alışverişin yanında kültür sanat etkinlikleriyle de öne çıkıyor. AVM’de bulunan İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne’de çocuklar 29 Ocak’ta saat 13.00’te çocuk oyunu ‘Pepee’yi, 21-22 Ocak’ta ve 5 Şubat’ta saat 13.00’te ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’yi izleyebilecekler. MOİ Sahne’de sömestr boyunca çocuk oyunları yanında seçkin yetişkin oyunları ve konserler de izlenecek. Ayrıntılı bilgi www.moisahne.com’dan alınabiliyor. 16 sinema salonu ve 3500 koltuk kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi Cinetech Mall of İstanbul’da yer alıyor. Cinetech’de sömestr boyunca en yeni vizyon filmleri ve çizgi filmler çocukları bekliyor olacak.

Rahat ulaşım
İstanbul’un Avrupa Yakası’nda Avrupa ve Asya Kıtası’nı birbirine bağlayan TEM (Trans Europen Motorway) otoyolu üzerinde Başakşehir mevkisinde yer alan Mall of İstanbul’a ulaşım, toplu taşıma araçları, metro ve ücretsiz müşteri servisiyle kolaylıkla sağlanabiliyor. Mall of İstanbul’a özel aracıyla gelen ziyaretçiler için 4.500 araç kapasiteli kapalı otopark hizmeti sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT