The Zone Adventures Yaz Okulu

Tarihler: 18 Temmuz 2016 Pazartesi ~ 18 Temmuz 2016 Pazartesi 18 Temmuz 2016 09:30

Yer: UNIQ İstanbul

Ücret: Kardeş indiriminden yaralanmak için en az 1 tam bilet alınması gerekmektedir. - Tam 950.00 TL Kardeş İndirimi 1002,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2016 ~ Tem 18, 2016
Doğayla iç içe eğitim, eğlence ve macera THE ZONE Adventures yaz kampında çocukları bekliyor.

IEG & 73 Organizasyon işbirliği ve Finansbank ana sponsorluğuyla çocuklara eğlenerek öğrenebilecekleri bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan The ZONE by Finansbank, UNIQ İstanbul’da orman alanı içerisinde “Yerden göğe kadar eğlence” konsepti ile ziyaretçilerini ağırlayan Xtrem Aventures ile birlikte yaz okulu projesini başlatıyor. 

Bütün yılın yorgunluğunu atıp yaz tatilini değerlendirmek isteyen tüm çocuklar yaz kampında buluşacak. 

Bilgiden maceraya her şey bu yaz okulunda olacak
6 ile 14 yaş grubu için haftalık düzenlenen yaz kampında programlar 26 Ağustos’a kadar her hafta farklı içeriklerle devam edecek. The Zone By Finansbank, yaz kampı çerçevesinde birçok etkinliği Xtrem Aventures ile birlikte doğayla iç içe olarak gerçekleştirecek. The Zone By Finansbank’ta gün boyunca sürecek etkinliklere katılacak çocuklar, yaratıcı atölye çalışmalarında kendilerini özgürce ifade edip el becerilerini geliştirebilecek. Da Vinci Learning eğitim kanalının zengin içeriğiyle hazırlanan farklı filmleri oditoryumda izleyecek olan çocuklar, Harika Matematik Sergisi’nde matematiğin şifrelerini eğlenceli ünitelerle çözmeye çalışacaklar.  Trambolin park alanında ise zıplayarak enerjilerini boşaltırken diğer taraftan kendi vücutlarının matematiğini keşfedecekler. 

Xtrem Aventures parkurlarında kendilerini keşfedecekler
Kampa katılan çocuklar, doğayla iç içe etkinlikler için Xtrem Aventures’te heyecanlı parkurlarda farklı ve eğlenceli zamanlar geçirecek. Çocuklar burada yüksek ip parkurları ve halat kaydıraklarla hareketli ve eğlenceli anlar yaşarken Tarzan Sarmaşığı, Fare Tüneli ve Paten Köprüsü gibi macera parkları alanlarında heyecanlarını doruk noktaya taşıyacaklar. Türkiye’de ilk defa açılan Hobbit Köyü’nde ağaç evlerden köprülere, halatlardan macera dolu yollara kadar dev bir oyun alanı ile köyde bulunan üç Hobbit evinde, kendi sınırlarını 
zorlayacaklar ve kendilerini keşfedecekler. Yaz kampına katılacak çocuklar, atıştırma ve öğle yemeği molaları ile dinlenme zamanına da bulabilecekler.   Heyecan ve macera dolu etkinliklerle yaz tatilini keyifle geçirecekleri The Zone By Finansbank Yaz Kampı, tüm çocukları mutlu bir yaz tatili geçirmeleri için bekliyor.

The Zone By Finansbank hakkında:
Dünya standartlarında teknik altyapıya sahip olan The ZONE by Finansbank bin 600 metrekarelik dev bir alanda hizmet veriyor. The ZONE by Finansbank’ta, geniş olanaklara ve teknik alt yapıya sahip özel bir Sergi Alanı, çocukların öğrendiklerini uygulama, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma fırsatı bulacakları Atölye Alanı, Da Vinci Learning eğitim kanalının zengin içeriği ile buluşacakları Oditoryum ve Türkiye’nin ilk indoor Trambolin Park’ı bulunuyor. 

Xtrem Aventures hakkında
Dünyaca ünlü macera parkları ve yüksek ip parkurlarıyla Xtrem Aventures; Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Arjantin, Çin, Avustralya, Fransa, Kolombiya, Rusya, Tayland, Hollanda gibi 15 farklı ülkeden sonra şimdi Maslak UNIQ İstanbul’da macera severleri ağırlıyor. Xtrem Aventures 4-8 yaş gurubuna özel koruyucu ağla çevrilmiş 20 oyun parkuru, 8 yaş üstü ve yetişkinler için adrenalini yüksek tutacak ip parkurları ve halat kaydıraklar; Tarzan Sarmaşığı, Fare Tüneli ve Paten Köprüsü gibi her yaş grubuna özel heyecanlar sunuyor.

Harika Matematik Sergisi; 20 farklı ünite ile bilgilendiren, analitik düşünce ve derinlemesine sorgulama için teşvik eden, iletişim kurmaya cesaretlendiren ve çocukların deneyimlerini rahatlıkla paylaşabilecekleri eğlenceli bir yolculuk. Matematiğin temel konularının eğlenceli ve interaktif şekilde işlendiği sergide çocuklar, Ortaokul Matematik Dersi Öğretim Programı’na uygun hazırlanmış ünite ve konu istasyonlarında, bilgilerini pekiştirerek arkadaşları ile birlikte hoş vakit geçiriyorlar. 20 farklı sergi istasyonu, matematiğin temel konularını anlatırken çocukları şaşırtıyor, düşündürüyor ve eğlendiriyor. Sergi içindeki tırmanma duvarı ve trambolin ise çocuklara vücutlarındaki matematiği keşfetme olanağı sunuyor.

- Kardeş indiriminden yaralanmak için en az 1 tam bilet alınması gerekmektedir.- 6-14 yaş arası çocuklar faydalanabilir. Servis mevcut değildir.- Yaz okulu misafirlerimizin spor giyinmeleri gerekmektedir.- Satın alınan biletler belirtilen tarihlerde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT