Zorlu’da Yılbaşı Heyecanı 31 Aralık’a Kadar Devam Ediyor

Tarihler: 26 Aralık 2014 Cuma ~ 31 Aralık 2014 Çarşamba

Yer: Zorlu Center

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2014 ~ Ara 31, 2014

Zorlu yılbaşı festivali kapsamında ilk kez kurulan yeni yıl köyünde, birbirinden önemli ve renkli markalar ziyaretçilerle buluşuyor. Avrupa'nın pek çok şehrinde de yer alan ve kutlamaların vazgeçilmez bir parçası olarak kabul edilen yeni yıl köyü, İstanbul'un kalbi Zorlu’da 31 Aralık tarihine kadar tüm hızıyla devam ediyor. Festival kapsamında, farklı alanlarda, minik kulübelerde yiyecek içecek ünitelerinden moda ve aksesuara kadar bir çok alışveriş noktası yer alıyor.

Zorlu, yeni yılı coşkuyla karşılıyor. 11 Aralık’ta başlayan Zorlu Yılbaşı Festivali’nde kurulan Türkiye’nin ilk yeni yıl köyünde, hem yetişkinlere hem de minik ziyaretçilere hitap eden birbirinden renkli aktiviteler, Zorlu’da tüm hızıyla devam ediyor.

Babylon Radyo meydan katında DJ’leriyle yapılan canlı yayınlarla yeni yıl köyüne canlılık, enerji ve hareket katıyor. Etkinlik için Zorlu'ya gelen birbirinden önemli misafir markalar, en özel ürünlerini 31 Aralık’a kadar 12.00-21.00 saatleri arasında, Meydan katındaki farklı alanlarda bulunan minik kulübelerde ziyaretçilere sunacak. Çikolatadan, kozmetiğe, oyuncaktan kitaba, eldivenden elbiseye çok farklı kategorilerdeki hediye alternatifleri sevdiklerinizin yüzünü güldürmek için Zorlu’da sizi bekliyor. Avrupa’daki örnekleri gibi yılbaşı coşkusunu İstanbul’un tam kalbine taşıyarak bir ilke de imza atan Zorlu Alışveriş Merkezi yaklaşık 55 kulübe ile yılbaşı coşkusunu sadece bir gün değil her gün yaşatıyor.

Yılbaşı Festivali’ne renk katan diğer etkinlikler ise meydan katının Zincirlikuyu girişinde yer alıyor. Buz pateni pistinin yanı sıra karikatüristler, bando ekibi ve jonglörler yılın en güzel zamanında Zorlu ziyaretçilerinin güzel vakit geçirmelerini sağlıyor. Geçen yıl yapılan ışıklandırma çalışmalarına bu yıl büyük renkli yılbaşı toplarının coşkusu da eklendi. Yılbaşı havasını 31 Aralık tarihine kadar sürdürecek olan Zorlu, rengarenk dekorasyonu ve muhteşem ışıklandırılması ile göz kamaştırıyor.

Zorlu’da yılbaşı heyecanı Babylon Radyo’nun düzenlediği partilerle tam gaz devam ediyor.
Türkiye’nin en hip ve en cool radyosu Babylon Radyo’nun DJ’leri 31 Aralık tarihine kadar Zorlu misafirlerini yılbaşı gecesine hazırlıyor.

19 Aralık’ta başlayan Radyo Babylon’un en eğlenceli etkinliği Silent Disco ise 26 Aralık Cuma akşamı son kez Zorlu’da gerçekleşecek. Sadece kulaklık takanların duyabileceği etkinlikte Babylon DJ’leri 2014 yılının en iyilerini çalacak. Saat 19.00’da Babylon kulübesine gelen ilk 15 kişi Silent Disco kulaklığı ile dans etme fırsatı bulacak.

20 Aralıkta start alan Konsept Yılbaşı partilerinin sonuncusu bu cumartesi gerçekleşecek. 27 Aralık’ta Berke Yavuz Zorlu’da DJ setin başına geçecek.

21 Aralık’ta başlayan genç yeteneklerin hünerlerini gösterdiği Pop up etkinliklerinin son halkası ise 28 Aralık Pazar günü saat 14:00’de Zorlu’da gerçekleşecek.

Zorlu Alışveriş Merkezi, Yılbaşı Festivalinde yer alacak markalar;
Agumigu, All Happy Days, Analog Kültür, Atölye 11, Atelier Rebul, Aveda, Bath & Body Works, Bee Goddess, Bee L’eclique, Brothaus, D & R, Eataly, Eskiler Antik, Festival Shop, Godiva, Gram, Gü & Ze, Hamm, Happily Ever Paper, Happy Nest, Happy Things, Jabiroo, Joker, Kısmet by Milka, Linens, Magnolia, Maison Lavanda & Cafe Kandil’li, Mariposa, Melinas Boutique Gift, Melis Kaptanoğlu, Mesele, Mummy, Mutlu Mikrop & The Grand Hubb, NY Fries, Pasta Malzemeleri, Papabubble, Parlaque, Patchi, Petra Coffee, Pop.see.cul, POW, Radyo Babylon, Raffles İstanbul Zorlu Center, RB Living & Sırr Seramik,Shama, Saray Muhallebicisi, Sırmaison, Tabcom, Tarchy, Tukutukum, Turquaz, The Pawtique, Vestel, WaffleStop, Zorlu Performans Sanatları Merkezi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT