´A` Anime - ´M` Müzik - ´V` Video İçin! Hai!

Tarihler: 18 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 05 Ağustos 2011 Cuma 18-19-20-21-22 Temmuz ve 1-2-3-4-5 Ağustos Saat: 14:00

Yer: Santralistanbul

Ücret: 390,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Santralİstanbul

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2011 ~ Ağu 5, 2011

Tarihler:
18 - 22 Temmuz 14.00 – 17.00
01 - 05 Ağustos 14.00 – 17.00

Kontenjan: 12
Yaş: 13-16

A: Anime. Amerika ve Avrupa başta olmak üzere Türkiye`de de geniş bir fan kitlesine sahip olan animasyon türü, Japon animasyonu. Hikayesi, karakterleri ve çizimi ile birbirinden farklı binlerce büyüklü küçüklü evren! Bu evrende yaş sınırlaması yok. Siz yeter ki düşleyin. Düşlerinizin de ötesinde bir dünya sizi bekliyor!

M: Müzik. Fan ya da fan grubu tarafından konusuna, türüne, süresine ya da yayınlandığı yıla bakılmaksızın seçilen bir anime serisinin, yine fan ya da fan grubu tarafından seçilecek bir müzik ile sarıp sarmalanması. Müzik, bir tercüman. Seçilen anime serisine ait heyecan, kızgınlık, aşk, dostluk, akisyon ve daha nicelerinin tercümanı!

V: Video. Müzik ile sarmalanmış anime serisinin, fan ya da fan grupları tarafından seçilen görüntülerinin kurgulanması ile oluşan video. Bir saygı duruşu. Bir şölen. Bir kutlama! Yepyeni bir lezzet!

Herhangi bir anime serisine ait seçilmiş görüntülerin kurgulanarak belirlenen bir müzik eşliğinde sunulması sonucunda ortaya AMV çıkar. İngilizce karşılığı "Anime Music Video" olan AMV ile siz de tanışın!

Bu atölye sonunda katılımcılar kendilerine ait bir AMV hazırlama şansı da yakalıyorlar. Üstelik ortaya çıkan bu çalışmalar santralistanbul’da davet edeceğiniz herkesi bekliyor olacak. Hai!

Atölyeyi yürüten aSrGN, o da kim ki?!: Tam adı, Alev Alikoç Sargın. Anime ve animasyona sonsuz bir aşk ile bağlı, sinema ile her daim flört eden ve illüstrasyona göz kırpan biridir. Kahve olmadan geçirilecek zamanın, "Beep Bip" sesi olmadan eksik kalacak bir R2-D2 gibi olduğuna inanır.

Kendisinin anime karakteri olarak çizilip, o evrene ışınlanması ve sonsuza kadar orada yaşaması en büyük hayalidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT