15 Farklı Ülkeden 30 genç, İstanbul’da Lise Öğrencileri ile Buluşuyor!

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Temmuz 2009 Perşembe

Yer: AIESEC

Nereden Alınır: www.genclikkaravani.eu

Telefon: 0212 293 88 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Tem 23, 2009
15 Farklı Ülkeden 30 genç, İstanbul’da Lise Öğrencileri ile Buluşuyor!
Dünya’da 107 ülkede yer alan AIESEC, topluma pozitif etki edebilmek için gençlerin kendi potansiyellerini keşfedecekleri ve geliştirecekleri uluslararası bir platformdur.
1948 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren AIESEC politika dışı, kar amacı gütmeyen, yenilikçi, din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen ve tamamen gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yönetilen “Dünya’nın En Büyük Öğrenci ve Değişim Organizasyonudur.”
Dünya gençliğinin temsilcisi olarak UNESCO, UNICEF ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER’e gençlik danışmanlığı yapmaktadır.

MySelf-MyWorld Projesi
AIESEC İstanbul Şubesi tarafından, Guide Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve Edumar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı destekçiliği ve Özel İstek Kemal Atatürk ve Anabilim Eğitim Kurumları’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan MySelf-MyWorld Projesi; İngiltere , Romanya , Amerika, Kazakistan , Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Ermenistan, Bulgaristan, İzlanda, Sırbistan, Hollanda, Polonya, Hindistan, Slovenya ve Kanada’dan gelen 28 üniversite öğrencisi ile İstanbul’da okuyan 200 lise öğrencisini 2 ayrı kampta buluşturuyor! Her biri 10 gün sürecek olan kamplarda , liderlik, meslek seçimi, zaman yönetimi, proje yönetimi, dünya konuları gibi temalar işlenecektir. Eğitimler yurtdışından gelen üniversite öğrencileri tarafından verilecek olup, eğitimlerin İngilizce olması lise öğrencilerine İngilizcelerini geliştirme fırsatı sunacaktır.

Gençlik Karavanı’da Projeye Destek Veriyor
Ayrıca, her 2 kamp döneminde de: Devlet Planlama Teşkilatı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı destekli; Gençleri AB Gençlik Programları konusunda bilgilendirmeler yapan, “Gönülülük” projeleri ile gençlerin yurtdışı faaliyetlerin katılmasını sağlayan Gençlik Karavanı, öğrencilere sunumlar yaparak, çeşitli aktivitelerle gençlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT